Kuća Cece Ražnatović
Svet

4 септембра, 2022 21:00

Tajno utočište Cece i Anastasije odiše luksuzom: Evo kako izgleda stan u Bečićima, veličanstvenom raju na zemlji (video)

Stan Cece Ražnatović u Bečićima prava je oaza mira ali i luksuza

Osim vile u mondenskom kiparskom mestu Aja Napa, Svetlana Ceca Ražnatović ima i stan u Bečićima, nedaleko od poznatog hotela. I dok na Kipar odlazi kad god joj je potreban odmor, stan na Crnogorskom primorju joj je baza u letnjim mesecima kada ima nastupe na moru.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje – Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Stan Cece Ražnatović u Bečićima razlikuje se mnogo od doma u Ljutice Bogdana

Ako je suditi po Instagramu, u Bečiće češće navraća Anastasija nego njena majka. Na profilu mlade pevačice može se videti niz fotografija i snimaka nastalih upravo u stanu nadomak mora, gde rado odlazi sa prijateljima.

Pročitajte: Evo gde je devojčica koja je bila deo porodice Ražnatović – Isplivala istina o Tasinoj sestri koju je Ceca ostavila po rođenju

Cecin stan na moru opremljen je minimalistički, u svetlim tonovima. U prvom planu su visoki prozori, spušten plafon i mermerne pločice na podu. Anastasijina omiljena prostorija za pravljenje selfija je prostrani dnevni boravak. Osim udobne ugaone garniture svoje mesto pronašla je i otmena sofa, idealna za opuštanje ispred televizora, piše „Hello!“

Pročitajte: Mermer, zlato i luksuzni spa centar – Zavirili smo u raskošni dom Cece Ražnatović (foto)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram Screenshot