Stan Mine Joksimović
Svet

27 Oktobra, 2022 15:59

Dok Jovana i Željko žive u vili od dva i po miliona evra, dom njegove ćerke je ovakav FOTO

Stan Mine Joksimović je san svake devojke

Mina Joksimović se pre nekoliko godina, zbog studija, preselila u Beograd. A, za to vreme bila je smeštena u očevoj vili na Dedinju. No, posle nekoliko godina uvidela je da joj je potrebna sloboda i poželela da ima svoj dom.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra – Pogledajte kako izgleda njihov dom

Kuća Željka Joksimovića

Instagram

A, kako je oduvek ispunjavao sve želje svoje mezimice, Željko Joksimović je Mini kupio stan i to u samom srcu prestonice.

Slavni muzičar je bio zadužen za kupovinu stana, a Mina i njena mama Vesna su se potrudile oko njegovog opremanja.

Stan Mine Joksimović opremljen je kombinacijom rustičnog i modernog nameštaja. Pretežno je zastupljena bela boja, ali i bež i crvena koju ćerka hitmejkera posebno voli.

Pročitajte: Željkova ćerka organizovala porodično slavlje, ali je jednu ženu izostavila sa spiska zvanica

Instagram

Spavaću sobu krasi krevet sa karmin crvenom posteljinom i beli rustični regal. Na zidovima su 3D tapete, a po prozorima reklo bi se da se Minin kutak nalazi na poslednjem spratu zgrade, piše Story.

Kupatilo je popločano zanimljivim sedefastim pločicama, a krasi ga i veliki lavabo i đakuzi kada u kojoj se već sada svršena studentkinja uživa da se relaksira nakon napornog dana.

Instagram

Stan Mine Joksimović svakako je mesto gde ona okuplja kolege sa fakulteta, prijatelje, porodicu a tu kada Željko i Jovana to požele voli da pričuva mlađeg brata i sestre bliznakinje. Ono što dodatno krasi Minin kutak je lep pogled sa terase kojim se ona nedavno pohvalila.

Instagram

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM