svet

November 7, 2013 15:35

By

Stan okupiran smećem: Preko 30 godina skuplja đubre!

djubre

Pedesetšestogodišnja Mišel sakupljala je smeće decenijama u svom stanu, što je dovelo do toga da kroz njega ne može da se prođe uspravno, jer su stvari naslagane po podu dostigle visinu struka.

Mišel je nekadašnji student prava, ali već trideset godina živi u svom trosobnom bungalovu, u blizini Takome, u Vašingtonu i sada mora da se saginje da bi hodala, jer se zbog smeća visina prostora za hodanje svela na svega metar i po.

Ekipa televizije TLC je došla kod nje u posetu kako bi snimili jednu epizodu emisije „Živ sahranjen“. Kada im je otvorila vrata, osim nje su ih pozdravili i pacovi.

djubre 2

Mišel odbija da prizna svoj problem, jer što se nje tiče, problem ne postoji. Voli svoj haos i odlično se snalazi u njemu. Kupuje stvari sa otpada čak i ako joj ne trebaju. A kako kaže, kada na jednom mestu nađe deset ili dvadeset predmeta, prodavci joj daju dobru ponudu i ona je prezadovoljna kupovinom.

Voli i da organizuje druženja sa svojim prijateljima, pa ih često poziva na večeru. Na stranu što se dovodi u pitanje gde gosti sede, ali kako priprema večeru bez vode, ako uzmemo u obzir da joj je iz bezbednosnih razloga pravo na korišćenje vode oduzeto?

http://youtu.be/9XdoSH2Jais

Tekst: Life Content