Rada Manojlović o kolegama svet novine svet portal
Svet

March 4, 2023 20:00

By

Sreća nije da se krije: Radi Manojlović se ostvaruje najveća želja, Harisa obuzele suze radosnice

Stan Rade Manojlović pevačicina je ogromna želja koju će uskoro ostvariti

Kada je pre nešto više od deceniju i po zakoračila na scenu, očarala je svakog. Radu Manojlović vole svi kako zbog vokalnih sposobnosti, tako i zbog toga što je potpuno iskrena i otvorena, što bi se reklo, prava devojka iz naroda.

Pročitajte: Rada Manojlović otkrila – Zbog dečka Snežane Đurišić moja baka je završila u bolnici

Stan Rade Manojlović

Instagram

Još jedna od Radinih osobina koja ju je izdvojila od ostalih pevačica jeste skromnost. Iako važi za jednu od najuspešnijih i najtraženijih mladih pevačica, te su njeni nastupi mesecima unapred zakazani i rasprodati, nije tajna da je velike sume novca koji zaradi ulagala u karijeru, te tako i danas, pored svega navedenog ona nema svoj krov nad glavom, već živi kao podstanar.

Pročitajte: Rada i Haris posle pomirenja nikad srećniji – Zagrljeni i zaljubljeni otkrili najlepše vesti, svi čestitaju FOTO

Stan Rade Manojlović

Instagram

Nedavno je presavila tabak i načinila tektonske promene u svojoj karijeri, pa tako je zaposlila sestru kao menadžera. Maja, Radina mlađa sestra oduvek je pevačicina najveća podrška, a sada će zajedničkim snagama ostvariti Manojlovićkin najveći san. Rada tvrdi da sada kada ima sestru kao glavnog organizatora njenih nastupa, uspeće da uštedi još više novca, pa je stan Rade Manojlović sve izvesniji.

Pročitajte: Otac Rade Manojlović progovorio o ćerkinoj aferi – Evo šta kaže o tome što je varala Harisa

Pevačica nije želela da detaljiše o novom krovu nad glavom, a jedino što je otkrila da će to biti neko mesto van Beograda, daleko od gradske gužve i vreve koja joj sve manje prija:

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ – iskrena je bila Manojlovićeva za “Kurir”, a zatim dodala:

Pročitajte: Rada Manojlović prevarena – Koštalo me seljačko poštenje, bila sam naivna i verovala ljudima

– Ono što je jasna konstatacija jeste da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i želela bih da to ostavim u prošlosti. Mnogo sam srećna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Ne! Na greškama dobro naučim i ne vraćam se ponovo na njih.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images