stan vesne zmijanac
Svet

13 Maja, 2022 11:30

Odlazi, gotovo je! Vesna Zmijanac povukla drastičan potez zbog porodice

Stan Vesne Zmijanac – Nova nekretnina u njenom vlasništvu

Vesna Zmijanac odlučila je da pazari još jednu nektreninu, ali ovoga puta reč je o čistom luksuzu. Ona je u Beogradu kupila ogroman stan, a cena je vrtoglavih 350.000 evra:

Pročitajte: Koleginica sve rekla: Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

Stan Vesne Zmijanac na sjajnoj lokaciji – Od sad bliže unukama

– Vesna spada u red dama koje ne žale da potroše novac na krupne investicije koje se, pre svega, tiču lagodnosti na svakodnevnom nivou. Kada je saznala da se u centru grada pravi novi ekskluzivni kompleks sa konceptom pametnih zgrada, odmah je krenula u realizaciju kupovine – počinje izvor, i dodaje:

Pevačica je povukla ovaj drastičan potez kako bi bila još bliže svojim unukama s kojima svakako provodi kvalitetno vreme.

Posvećena je majka i baka, ali će joj sada zbog nove lokacije biti mnogo lakše da se organizuje oko vremena provedenog sa najbližima.

Želela je da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i na dohvat ruke, posebno sada kada dosta vremena provodi i sa svojim unukama.

Pročitajte: Vesna Zmijanac bez šminke: Bore i fleke u prvom planu. Ništa nije sakrila

Izvor otkriva da se pevačica odlučila za jedan od najvećih stanova koji je bio projektovan u zgradi i da nije žalila novac kojim ga je platila.

– U ponudi su bili stanovi od 60 do 140 kvadrata, ali se Vesna odlučila za varijantu od 100. Po kvadratnom metru je plaćala 3.500 evra, ali nije brinula brigu ni oko čega. Tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i osim velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen i zelenilom, pa pruža neophodne mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

Pročitajte: Koleginica sve rekla: Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

Pevačica obožava novi komšiluk, a svako jutro pije kafu u kafiću koji se nalazi u samom kompleksu.

– Vesna je oduševljena organizacijom kompleksa u kojem sada živi. U prizemlju nove zgrade nalaze se restoran, kafe i pekara, gde ona ponekad svrati – završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso/Alo

FOTO: Bojan Vuković / Instagram