aleksandra subotić
Scandal

10 Februar, 2022 19:00

Stanija Dobrojević drži Aleksandru Subotić u šaci!? Starleta razotkrila tajne Subotićkinog muža Pece!?

Kako SCANDAL! saznaje, Stanija Dobrojević ima Aleksandru Subotić u šaci!

RAJKO RISTIĆ

Naime, Stanija je, kako saznajemo, poludela, jer je primetila da se Aleks, kako je rekla, nadmeno ponaša od kako se dobro udala za biznismena Pecu Raspopovića, pa je komentarisala među svojim prijateljima da to nije u redu i da među nama ima dosta ljudi koji jedva sastavljaju kraj s krajem, te smatra da se Subotićka neprimerno ponaša. Zato se malo raspitala po Novom Sadu jer zna neke Pecine prijatelje, pa sad, navodno, ima Aleks u šaci.

Pročitajte: GRUDI NA IZVOL’TE! Stanija Dobrojević ponovo ŠOKIRALA pratioce novom objavom!

-Ne znam šta je to Stanija saznala, ali mislim da je nešto čula o Peci, kao neku njegovu mračnu tajnu. Ako joj Aleks stane na žulj, to će sigurno reći i javno. Čuva to kao keca u rukavu, ali je sigurno neće prva dirati. Znate Staniju, nikad ona nije nespremna – rekao je izvor za Scandal! i dodao:

Ljuba-Pantovic-i-Aleksandra-Subotic-Zadruga-ulazak

RAJKO RISTIĆ

-Aleksandra jeste dosta drugačija od kada je sa Pecom, posebno od kada imaju sina. Živi na visokoj, mnogo joj je lakše. Mada, ona i sama zarađuje preko reklama, nije sve dobila od Pece, ali eto Stanija smatra da se ona folira, pa je zato, navodno, iskopala neke tajne o Peci – izjavio je izvor poznat redakciji.

Pročitajte: Istina o odnosu Lepe Brene i Prijovićke: „Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću!“

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/RAJKO RISTIĆ