Stanija dobila jahtu svet novine svet portal
Svet

June 23, 2024 10:15

By

Nećete je prepoznati: Isplivala Stanijina stara fotografija, ovako je izgledala pre svih plastičnih operacija (foto)

Stanija Dobrojević pre estetskih korekcija je bila potpuno drugačija

Estetska ili plastična hirurgija više nije tabu tema. Mnoge domaće javne ličnosti odavno ne kriju da su se podvrgle određenim hirurškim zahvatima. Jedna od njih je i starleta Stanija Dobrojević.

Stanija Dobrojević pre estetskih korekcija svet novine svet portal

Ata images

Stanija Dobrojević pre estetskih korekcija bila potpuno druga žena

Stanija Dobrojević važi za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Poznata je po svojim izazovnim fotografijama, a sada je osvanuo snimak na kojem se vidi kako je izgledala pre estetskih intervencija.

Dobrojevićeva je nekada negovala prirodniji izgled, dok sada izgleda drugačije, budući da je imala veliki broj operacija na svom telu.

Kako je Stanija Dobrojević pre estetskih korekcija izgledala možete videti u videu ispod, a sudeći po komentarima mnogi smatraju da je tada bila izazovnija nego sad, te da joj intervencije nisu ni bile potrebne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T A N I J A (@stanijadobrojevic)

Stanija je svojevremeno u Americi sarađivala sa Hju Hefnerom, a jednom je izabrana i za najlepšu golf devojku. Od samog početka pojavljivanja isticala se svojim atraktivnim izgledom, a vremenom je mnogo ulagala u njega te je ubrzo pala pod uticaj estetskih korekcija.

Pročitajte Svetska klasa uređenja u malom povučenom mestu – Stan Stanije Dobrojević u Rumi preskupo je opremljen (foto)

Iako mnogi hvale njen sadašnji izgled, u poslednje vreme se ipak mogu pročitati komentari na društvenim mrežama da je preterala sa plastičnim operacijama, te da više ne liči na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T A N I J A (@stanijadobrojevic)

Poznata starleta je jednom prilikom u emisiji “Magazin In” otkrila šta je sve radila na sebi:

“Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Ja sam radila grudi i nekoliko korekcija – podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne. Tako da ja nemam ništa protiv toga i podržavam, samo da nije otišlo predaleko”, rekla je Dobrojevićeva.