Scandal

14 Novembra, 2020 16:00

Stanija iskreno: Kristijan me opet NIJE ISPOŠTOVAO!

Samo za SCANDAL! Stanija Dobrojević otkriva da je Kristijan Golubović nije ispoštovao kod Amidžića u emisiji iako je trebalo po dogovoru koji su imali, ali i da je ipak odustala od krivičnog gonjenja jer želi da stavi tačku na agoniju sa njim!

Nije joj se javno izvinio kako je obećao!

U ime nekih ljudi dogovor je bio da mi se Kristijan u emisiji izvini i ubedi me da mi ne bi nikad naudio, a onda ja njemu da se izvinim za dete. U emisiji nisam ispoštovana. Ja sam se izvinila, a on ništa, vrdao je i sve terao na neku foru i šalu, a ništa nije ni fora, ni šala – rekla je Stanija za Scandal i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic) дана

Međutim, pred sudom je ispalo sve kako treba: dao je reč da me nikad ne bi povredio, niti članove moje porodice i izvinio se. A ja sam odustala dalje da ga teretim. Koliko god mi je bilo teško, osećala sam se poraženo i poniženo, mislim da je ovako najbolje. Prvenstveno, ja sam čovek i nikome ne želim zlo ili nekoga da oteram u zatvor. Povukla sam krivičnu i ispala korektna i čovek! Nadam se da će neko to umeti da poštuje. I ovaj postupak je pokrenula država i tužilaštvo, na meni je bilo da li se pridružujem gonjenju ili ne. Za moj mir u životu mislim da je ovo najbolja odluka i da je sve rešeno ovako!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ