Star

December 25, 2021 15:00

By

Stanija trudna? Nije mi važno što nisam udata, samo hoću da rodim bebu!

Stanija Dobrojević uživa u zajedničkom životu sa Markom Markovićem, koji je prati u stopu, pa se tako prošle nedelje sa njim pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

Stanija trudna?

Kako se starleti nazirao stomačić, što je čudno, jer ona baš vodi računa o svom vitkom telu, počele su glasine da je u drugom stanju.

Stanija i Marko uveliko pričaju o proširenju porodice, ali im je prvo bilo bitno da se skuće. Ona ne želi da govori o tome, ali izgleda da je nedavno saznala da je trudna, samo što to krije od svih kako ne bi nešto urekla. Trebalo je da ide za Ameriku, ali je iz čista mira promenila plan, i mislim da je put otkazala upravo zbog toga – priča nam Stanijin prijatelj.


Ona nije htela da otkriva ništa vezano za trudnoću, ali je ispričala da želi da ima troje dece i da joj je sada proširenje porodice prioritet.

Ne zanima me svadba, već da prvo dobijem decu. Papir mi ne znači ništa, samo da sam ja srećna, a u ovom odnosu jesam, što se vidi po meni. Volela bih da Marko i ja imamo troje dece, iako on priča da bi voleo petoro. Za početak jedno, pa lagano – kaže Stanija i otkriva da li je zadovoljna seksualnim životom.


Seksualni život mi je super, to se po meni vidi, da je drugačije bila bih namrštena. Marko i ja ne koristimo pomagala, jer nam nisu potrebna. Bila sam u seksi šopu, ali nisam ništa kupila. Volim seksi donji veš, ali samo to i kupujem i stoji mi baš dobro, Marko je zadovoljan. On nije generalno ljubomoran muškarac, međutim, smetaju mu moje seksi i provokativne fotografije koje kačim kada sam u Americi, a kada je pored mene, on me fotografiše i nema nikakav problem što se tako slikam – iskrena je Stanija, koja ne planira da se vraća u rijaliti, a izgleda da je razlog jasan.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ