Stanje Kejt Midlton svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 11:45

By

Buduća kraljica Kejt umire: Uzburkana javnost prati svaki korak, vesti nisu dobre

Stanje Kejt Midlton pod velom tajni

Princeza od Velsa Kejt Midlton zabrinula je britansku javnost jer još od januara nismo imali prilike da je vidimo, osim u potresnoj ispovesti koju je snimila i putem videa podelila sa ljudima širom sveta. Stanje Kejt Midlton je i posle tog videa potpuno nejasno.

Stanje Kejt Midlton – Nižu se spekulacije da buduća kraljica nije dobro 

Upravo to je rezultiralo nizom spekulacija na njen račun, ali se ni o jednoj od njih iz Palate, pa ni njenog supruga princa Vilijama nije mogla čuti ni reč.

Njen izostanak sa Tropping the Color-a još je dodatno podgrejao sumnje da se sa Kejt dešava nešto mnogo loše. U javnosti su mogle da se čuju reči zabrinutih građana, bilo je onih koji su tvrdili da se ne pojavljuje, jer je posvećena lečenju, dok su drugi mišljenja da se dešava nešto strašno.

Stanje Kejt Midlton svet novine svet portal

(Photo by Cameron Smith/Getty Images)

Kalendar događaja na kojima će Kejt prisustvovati je prazan do kraja godine, što takođe ukazuje da princezino zdravlje nije najbolje. Upravo zbog toga Britanci strahuju da bi moglo da se desi ono najgore.

Pročitajte Zbog ovog postupka Kejt je postala voljenija od Dajane – Uradila je nešto što pre nje niko nije

To što se ništa ne kaže je znak, Buduća kraljica Kejt umire – napisali su jedni, dok drugi smatraju da se preteruje:

Stanje Kejt Midlton svet novine svet portal

Chris Jackson/GettyImages

Žena odmara i brine o svom zdravlju, smiri se. Zar treba da radi dok se bori protiv opake bolesti? Posvetila se što bržem oporavku – glasili su oprečni komentari.

Stanje Kejt Midlton – Javnost u panici

Uzburkana javnost prati svaki korak princa Vilijama i čitave kraljevske porodice pokušavajući da pročita signale koji se šalju u javnosti, a koji su tako postavljeni da prosto morate da ih tumačite.

Stanje Kejt Midlton svet novine svet portal

Guliver Getty Images (Photo by Fox Photos/Hulton Archive/Getty Images)

Kejt će završiti isto kao i Dajana. Znam kako izgleda nesreća, a ono što se desilo princezi Dajani nije slučajno – komentarišu takođe ljudi ovih dana na društvenim mrežama.

Princ Vilijam, njen suprug, se trudi da na pitanja o supruzi odgovara kratko i jasno, ne dajući apsolutno nikakve naznake u kojem pravu ide njena bolest i oporavak.

To je začudilo i kraljevskog stručnjaka Tima Džuarta.

– Nema medicinskih informacija, čak ne znamo ni koju vrstu raka Kejt ima, niti na kojim tretmanima i terapijama je podvrgnuta – rekao je on naveo je Glossy.

AUTOR: SVET

FOTO: (Photo by Chris Jackson/Getty Images)