Star

8 Oktobra, 2020 23:00

STAR intervju! Aleksandra Mladenović: „Nemam šta da IZGLADIM sa Karleušom! Niti je viđam, niti me ZANIMA!“

Aleksandra Mladenović izdala je novu pesmu “Kamo sreće da se manje volimo”, a za STAR otkriva kakava je sada situacija na estradi i da li je i dalje u vezi sa Mihajlom Šaulićem ili si raskinuli zbog njegove majke Goce kako se pisalo u medijima.

Srećna sam što mi je izašla nova pesma jer su svi željno iščekivali nešto novo od mene, pa sam se potrudila da ispoštujem svoju publiku. Period jeste čudan, ali šta da se radi, ne možemo da stojimo u mestu – kaže seksi pevačica na početku razgovora.

Aleksandra Mladenović: „Goca Šaulić je divna prema meni!”

Počela si da nastupaš, kakav je osećaj, ima li tenzije?
Počela sam da nastupam, ali se i te kako oseti situacija u kojoj se nalazimo i vidim da su svi oprezni, i tako treba da bude dok ne dođe neko lepše vreme. Valjda će da se stiša situacija i da se sve vrati u normalu, ne mogu da kažem da je isto kao ranije, ja osećam tu neku tenziju, mislim da i to ograničenje vremensko utiče na ljude, nisu toliko opušteni kao što sam ja navikla da budu na mojim nastupima. Ali Bože moj, samo da smo zdravi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана

Bojiš li se drugog talasa i zatvaranja klubova?
Razumem pevače, mi ipak živimo od ovog posla i nikome nije lako. Na sreću, ja sam puno radila, zaista ne sećam se kada sam imala poduži odmor, non-stop sam bila u koferima, po aerodromima, tako da sam imala štek i ušteđevinu, pa mi nije toliko strašno sve ovo bilo, ali da je nezgodna situacija jeste! Niko nije očekivao da ovako nešto može da nas snađe, tako da ja razumem i ove koji nisu odvajali sa strane!

Neke tvoje koleginice žale što nisu ubole hit “Žena od Sultana”, kako se tebi čini pesma?
Odlična je pesma, čestitam Tijani, zaslužila je, ona se dugo borila da uspe na estradi i samo napred. Nije mi žao što nisam baš ja snimila tu pesmu, verovatno je bila suđena njoj! Verujem da je mnogima žao što njima nije zapala ta pesma, ko ne bi voleo da ima takav hit.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана

Prijovićka i Milica su takođe objavile nove pesme. Koju bi ti pre snimila: “Legitimno” ili “Uno beso”?
Čula sam obe i sviđaju mi se. Aleksandrina pesma je možda više taj moj neki fazon, ali i Miličina mi se dopada, slušane su obe, vrte se na radiju i ja im čestitam. Pa meni je suđena bila moja nova pesma i mislim da svako snimi baš ono što treba!

Šta se dešava sa tvojom vezom sa Mihajlom Šaulićem?
Ne bih to komentarisala. Zaljubljena jesam, u vezi nisam, o privatnom životu neću da govorim, odlučila sam da je najpametnije da nešto sačuvam za sebe!

Priča se da Goca Šaulić ne podržava vašu vezu?
(smeh) Ja ne znam to!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана

Kakva je Goca prema tebi? Jel tačno da je opasna kao što se prča?
Upoznala sam Gocu kada sam pevala na 18. rođendanu Sanelinog sina Luke. Ona je jedna normalna žena, prema meni uvek bila divna, zaista nemam ništa loše da kažem!

Rada Manojlović je izjavila da mnoge pevačice imaju seks za pare, poznaješ li takve?
Morate Radu da pitate oko toga što je izjavila. Ja i ako sam čula za neke, mene uopšte ne zanima ko šta radi jer gledam samo sebe i isključivo me zanima ko je kakva osoba, ima li dušu ili ne. A šta će ko da pravi od svog života me ne zanima!

View this post on Instagram

😇

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jesi li izgladila odnos sa Jelenom Karleušom?
Nemam šta da izgladim sa njom. Nit se srećemo, nit imamo bilo kakav vid komunikacije!

Pratiš li rijaliti?
Pratim kad stignem, ne mogu sada da pohvatam sve njih, ko je ko, ali gledam povremeno. Kristijan ume da mi bude zanimljiv sa nekim svojim izlaganjima.

Da li bi ušla u Zadrugu?
-Ne, ne bih ja mogla u rijaliti nikako, prosto, nisam za to, ne bih mogla ja bez svoje slobode da budem zatvorena unutra. Tamo je Sandra Rešić moja drugarica koja ima moju podršku, vidim da se ona za sada dobro drži, iako sam bila malo skeptična kako će se ona snaći unutra, ali drži se. Mogla bih samo da uđem da im pevam žurku!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR