Inspektorka Lili
Star

December 27, 2020 13:00

By

STAR intervju! Inspektorka Lili: “Monika je ŠTROKA, Paula i Maja su STRAŠNO PRLJAVE, a misica izigrava DEVICU MARIJU!”

Inspektorka Lili Stevanović napustila je Zadrugu, a u intervjuu za novi broj magazina STAR koji je u prodaji otkriva brojne pikanterije iz rijalitija: ko je neuredan, ko igra ozbiljnu igru, ali i šta se dešavalo što nismo videli na televiziji:
“Od mene se očekivalo da ja mnoge stvari iznesem i kažem šta znam o ukućanima, i to me je zbunjivalo, jer nisam videla razlog da iz čista mira ustanem i kažem šta sve znam. Ja sam upućena u pojedine živote zadrugara, ali bez razloga ne bih ništa iznela. Sebi zameram što sam nasela na Miljaninu igru i što sam dozvolila da se onako slikam u rajskom vrtu, ali dobro.”

Monika Horvat

Monika Horvat pred ulazak u Zadrugu

Inspektorka Lili: “Sedaju na onu štrokavu dasku! Jel’ planiraju da rađaju?!? Ma, fuj!”

Koje devojke ne vode računa o ličnoj higijeni?
Paula je slatka kada se sredi i stane na štikle, ali ovako mi je sva muškobanjasta. Dosta devojaka su mi lepše preko televizije nego uživo. Aleksandra se toliko ugojila, još kada je skinula kosu, onu nadogradnju, to zaista uživo ne izgleda lepo, u šoku sam koliko su devojke štrokave.”
Ko je najštrokaviji u rijalitiju?
“Ja na prstima mogu da nabrojim ko je uredan, ono je strašno, ja sam šokirana nehigijenom. Filip Car je jako neuredan, Monika je jako štrokava i neuredna, Paula je užasno prljava, Maja Marković, ma svi su katastrofa, ja ne znam jel oni tako i napolju. Devojke menjaju garderobu, ne peru, nekoliko puta mi je neko rekao da su na pantalonama našli sekret, pričalo se da je od ove Jovane Matijević, ali ne mogu da tvrdim, sedaju na onu štrokavu dasku, ne znam jel one planiraju da rađaju, ma fuj.”

Miljana Kulić

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu

Inspektorka Lili: “Marija mora da objasni Miljani da postoje pilule za kontracepciju”

Kakvo mišljenje imaš o Miljani?
“Miljana je specifična, ona ima neku bolesnu priču sa Zolom, i verujem da ona njega voli, ali nisam sigurna da on isto oseća. On mora da se drži nje da bi opstao. Žao mi je Marije u toj priči, ali i ona igra igru, nije realna kada je Miljana u pitanju koliko priča da jeste. Nije normalno da mlada devojka dozvoli sebi da u godinu dana tri puta abortira, Marija kao majka treba da sedne sa njom i objasni joj da postoje pilule, da može da se zaštiti, nije normalno da se igraju sa takvim stvarima.
Imala si svađu sa Jovanom misicom, šta ti se ne dopada kod nje?
Ja nju volim na neki način, bila sam super sa njom, ali me nervira što se postavlja kao da je devica Marija. Nije ona naivna nimalo, i te kako zna da komentariše sebi u bradu, najviše se krsti kada Riada ustane da priča. Pogubila se ona malo u početku, ali sada smatram da zna šta radi. Nije u redu da sebe predstavlja kao sveticu, a sve ostale devojke su dno. Shvatila je da ljudi napolju ne gledaju na taj način i zato se sada ona trudi da sebe uzdigne iznad svih devojaka.”

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu

Inspektorka Lili: “Imala sam vezu sa čovekom sa one strane zakona, ali to nije Kristijan”

Mnogo se pričalo o tebi i Kristijanu, šta se dešavalo između vas?
Nikada nisam imala ljubavnu aferu sa Kristijanom. Objasniću, ja jesam bila u vezi sa čovekom koji je sa one strane zakona, ali to nije Kristijan. Nikada ništa nisam imala sa njim. On je meni okej, nije on loš zaista, ali sa njim niti sam imala, niti bih imala bilo šta.”
Kako ti se čini njegovo učešće?
“Nije njemu lako tamo u rijalitiju, pričala sam sa njim, on kaže u zatvoru imaš red, rad i disciplinu, a toga u rijalitiju nema, i mislim da on povremeno zbog toga gubi živce, ali ume da hendluje, iako nema autoritet koji je možda mislio da će imati među zadrugarima.”

Šta je inspektorka rekla o ljubavnim vezama Milice i Bore, Maje i Alena, Sanje i Anđela, Rijalde i Kenana i Manje i Janjuša pročitajte u novom broju STARA koji je u prodaji

Novi Star

Novi broj Stara

 

 

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ i DRAGAN GAJIĆ /STAR