Maja Nikolić
Star

8 Septembra, 2020 21:00

STAR intervju! Maja Nikolić: „Kija i Luna nikad neće biti MUZIČKE ZVEZDE jer nemaju taj KVALITET!”

Maja Nikolić uporno odbija da ponovo uđe u rijaliti jer sada želi samo da se bavi pevanjem. Iako neće ući u Zadrugu, pevačica otkriva da prati sva dešavanja na estradi i da se mnogo uznemirila zbog hapšenja Romane Panić.

Rekla si da bi ušla u rijaliti samo sa VIP ličnostima, na koga misliš?
-Nisam se čula sa Milošem Bojanićem skoro i ne znam kakvo je njegovo iskustvo sa rijalitijem sada, ali sigurno bi pristala da budem u rijalitiju ako bi bio on i još nekih deset jakih imena. Meni bi bilo zanimljivo samo sa Zoricom Brunclik, Marinom Perazić, Viktorijom, Cakanom, Bebi Dol… Ta ekipa je meni zanimljiva, onda bi to bio mega projekat koji bi svi pomno pratili, a ne ovo što sada gledamo ove neke nepoznate likove.

Maja Nikolić: „Romana mora da uđe u Zadrugu da se brani zbog pljačke!”

Poznaješ i Kristijana i Staniju, šta očekuješ od njih u rijalitiju?
-Biće frke između Stanije i Kristijana, ali sam ja na strani Kristijana iz razloga što znam jer sam bila svedok puna četiri meseca na Farmi da je Stanija bila zaljubljena u njega. On je po meni ispao šmeker što se Stanije tiče. Ona se devojka sada nešto folira, pravi od sebe žrtvu pred ulazak u riajliti. Bila sam svedok kao i većina da mu je obećala svoje pola nagrade ako pobedi, a on je svoje glasače preusmerio na nju. Ovo što sada Stanija radi, samo pokušava da se vadi.

Romana je prošla pakao zbog krađe u Australiji, da li je pametno da uđe u Zadrugu ?
Romani je pametno da uđe u rijaliti ako je psihički jaka da izdrži. To joj je dobar potez da bi se odbranila od negativnih komentara i da bi ispričala o čemu se radi. Ja sam jedna od prvih sa estrade koja je podržala Romanu, bila kriva ili ne. Ona je jedna jako vaspitana žena, uvek je bila skromna, nije bila bahata i bezobrazna, zato sam čvrsto sigurna da je njena krivica minorna u ovom slučaju. Treba osuditi delo, a ne osobu i treba joj dati šansu da ispriča istinu.

Šta misliš o rijaliti učesnicama koje su postale pevačice?
-Meni lično ne smetaju, ja nemam ništa protiv njih jer ima mesta za sve na estradi. Za mene su one medijske ličnosti iliti instant lica. Vreme će pokazati koliko će da traju. Ja imam 26 nagrada, pa mogu da stanem na crtu i pevam sa najvećim zvezdama. Kija i Luna i sve te devojke su mi drage, poštujem to što se trude, ali o kvalitetu pevanja ne bih govorila jer to nisu pevači.

View this post on Instagram

Prepodne Djani,uveče Magazin,između Biggie Smalls

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Da li Kija i Luna mogu da se probiju na estradi?
-Lako je pevati na plejbek danas, ali biti zvezda je danas retko. Mislim da i mala deca prave razliku između rijaliti pevačica i pravih afirmisanih pevača. Super su meni i Luna i Kija ali tu nema govora o kvalitetu pevanja.

Da li estrada propada zbog tih starleta – pevačica?
-Ne, estrada propada jer godinama imamo sto novih zvezdica kojima se pruža šansa na svim televizijama. Imamo Zvezde Granda već ne znam koja sezona, a ja sam čula za možda nekih samo pet njihovih pevača koji su nešto uradili u karijeri. Meni lično ne smetaju, ima mesta za sve, jer vlada mnogo nekvaliteta, kiča, šunda, mnogo starleta, medijskih ososba koje odjednom žele da pevaju.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES