Star

25 Januara, 2021 19:00

STAR intervju! Zlata Petrović otkriva: „Evo zašto je Brena PRESTALA da se DRUŽI sa nama!”

Zlata Petrović živi povučeno i skromno od svoje penzije koju je pošteno zaslužila. Iako se mnoge njene koleginice hvale skupim putovanjima i zimovanjima, Zlata kaže da je prošlo vreme kada je sa Brenom putovala po svetu i da se društvo sa estrade totalno rasulo. Ekskluzivno za STAR, folk pevačica otkriva

-Nisam kao neke moje kolege koje putuju u vreme korone. Tu sam kod kuće, ako se uželim da prošetam, izađem napolje i opet se vratim kući. Ne volim nešto zimu i hladnoću da bih putovala na planinu. Ranijih godina sam išla na Kopaonik sa Brenom, Gocom, Sanjom Đorđević i ekipom. Sada nema više ni društva. Nestalo je. Ja sam ostala u kontaktu samo sa mojom Gocom Božinovskom i to je to.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Jel ti nedostaju ta putovanja sa Brenom i Gocom?

-Mi smo nekad letovale non-stop zajedno. Žene i deca uglavnom. Imale smo vremena i samo smo putovale. Sada se nešto desilo kod ljudi i sve se raspalo. Nema više tih druženja koja su trajala bukvalno 24 sata. Sada samo sa Božinovskom letujem u Sutomoru u kući kod njene sestre.

Zašto se rasulo društvo?

Da vam kažem nešto, svi su u obavezama. Eto pitam mog mlađeg sina koji ima 21 godinu gde mu je društvo, gde su devojke, a on kaže sve je u materijalnim stvarima. Devojke više neće da izađu u kafić na kafu, nego hoće da idu po Hiltonu i Maldivima. Sve se poremetilo. Moj sin ima sve uslove, ali ne želi da kupuje ljubav i društvo. Ja sam bre sa mojom Gocom delila jednu paštetu u podrumu, možda zato naše prijateljstvo toliko traje. Finansije i materijalne stvari su razdvojile ljude i otuđile ih.

Zašto se Brena povukla iz društva?

-Znate šta, žena ima svoje obaveze. Od kada je korona zavladala, mnogo češće je van Srbije. Putuje dosta, pa dođe na kratko u Srbiju da vidi decu. Vidim da je sada na Maldivima. Nije mi poslala razglednicu, mislim da je prošlo vreme toga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Jel tačno da je Božinovska prvo tebi javila za unuče?

Jeste, pa kome će ako ne meni. Ja sam vrištala kada sam čula. Javila mi je i pre nego što su otišli kod lekara da potvrde trudnoću. Ona je presrećna, lumpovala je, napila se. Iskrena da budem, ona se malo plašila jer njena najstarija ćerka Jelena ima godina, a nikako ne ostaje trudna. Kad dođe kod mene i vidi moju unuku od 14 godina, bude joj krivo što i ona nema unuče. Od Mirka se najmanje očekivalo, ali našao je pravu devojku i drago mi je zbog njega.

Još je ostalo da se i ti orodiš sa familijom Rodić, tvoj sin je u vezi sa njihovom trećom ćerkom Natašom?

Znate šta, sve je Bog odredio ko će sa kim. Nataša je jako fina devojka, ali moj sin se sa njom samo druži. Ja živim u Mirijevu i kupujem piletinu baš kod njih. Tu radi Nataša i njena majka i uvek se lepo pozdravimo i izljubimo. Ja se uvek sa njima šalim u fazonu gde si nesuđena prijo! Oni su meni već kao rod.

U kakvim si odnosima sa bivšim muževima?

-U OK smo odnosima jer imam sinove sa njima. E sad, Hasan je jednom prilikom rekao da bi pre umro nego se pomirio sa mnom. Ali ne uzimam njegove reči zdravo za gotovo nikada. On je jednostavno takav, promenljiv prema meni, jer me patološki voli. Ne zameram mu ništa, ni šta je rekao ni šta će da kaže, ali mene od davnih dana to ne interesuje. To je neki njegov bes i ludilo koje izbacuje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Sada je prošlo 40 dana od Džejeve smrti, zašto nisi bila na pomenu?

Jao toliko mi je žao što nisam izašla na pomen, ali imala sam ceo taj dan temperaturu. Poslednji put sam njegovu ćerku Mariju srela kada smo snimali novogodošnji program za Džeja. Mnogo mi je teško tada bilo. Gledam devojku i počinjem da drhtim, ne znam šta da je pitam. Mnogo sam plakala. Sve je još sveže to. Nije ona još svesna da je izgubila oca. Devojka mnogo lepo peva i talentovana je. Rule i ja smo razgovarali i videćemo nekako da joj pomognemo da nastavi očevim stopama u muzici.

Era Ojdanić je rekao da si ti aktuelnija od Snežane Đurišić?

Ne znam tačno na šta je Era mislio, ali da sam traženija na svadbama od nje to je tačno. Ja sam uvek volela da radim po svadbama, a neko voli samo da drži koncerte kao Snežana. Era ima pravo na svoje mišljenje i hvala mu što me hvali.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR