Star

August 23, 2020 12:30

By

STAR OTKRIVA! Sanja i Matora! TAJNO POMIRENJE!

Sanja Stanković je proslavila 27. rođendan na jednom privatnom bazenu u seksi crvenom kostimu, a specijalna gošća na proslavi bila je njena bivša devojka Jovana Tomić Matora! STAR u novom broju donosi priču da su njih dve su ponovo zajedno jer ne mogu jedna bez druge. No, za sada, pomirenje kriju od javnosti!

„Sanja je proslavila rođendan u krugu najbližih prijatelja, a među njima je bila i Matora. Njen dolazak mnoge je iznenadio jer su pre toga bile u jako lošim odnosima i otvoreno su se prozivale! Međutim, uspele su sve da izglade iako je Sanja bila ljuta na Matoru zbog devojke sa kojom je bila posle njihovog raskida. U svakom slučaju, sve je to sada iza njih, a Matora se i dodatno iskupila, pa je samo za Sanju aranžirala slatki sto pun đakonija koje ona obožava”, otkrio je za STAR izvor sa lica mesta i dodao:


„Tog dana je baš bilo veselo, svi su se kupali i sunčali i uživali u izobilju hrane. Bilo je doduše malo varnica između njih dve, ali tako to ide kad je ljubav prisutna! Moraju da se peckaju. Sanja ne može da iskulira tu Jovaninu kratku aferu, pa ju je čak gurnula u bazen da joj stavi do znanja da više ne petlja s drugim ribama. Matoroj je baš bilo neprijatno jer nije ponela kupaći kostim i sve vreme je bila mokra, a nije imala rezervnu garderobu. Morala je da skine majcu i ostane u brushalteru dok joj se majica nije osušila. Sanja je uživala i mnogo se smejala, a Matora joj ovo ipak nije zamerila”, kaže za STAR izvor koji se zatekao na licu mesta.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR