Kaća Živković spremna za bebu Svet novine, Svet portal
Star

September 23, 2020 15:34

By

STAR paparaco! Kaća Živković OPREZNA, nosi MASKU i u taksiju!

Katarina Živković je i te kako oprezna zbog koronavirusa, pa se i dalje strogo pridržava svih propisanih mera.Čak i kada je u fulu skockana i ide na neki događaj, ona nosi zaštitnu masku i ne žali ako joj se malo pokvari šminka. To je barem lako popraviti, a virus nije nimalo naivan i ne treba se igrati.

Čak i kada je u fulu skockana i ide na neki događaj, ona nosi zaštitnu masku i ne žali ako joj se malo pokvari šminka. To je barem lako popraviti, a virus nije nimalo naivan i ne treba se igrati.

U strahu da ne dobije virus jer neće moći da radi!

Kaća posebno vodi računa jer joj se tata leči od karcinoma debelog creva. Katarina želi da ga posećuje, pa samim tim mora da da bude i dodatno oprezna jer bi korona za njegovo stanje bila kobna. Čuva se i kako bi mogla da radi budući da su svi pevači dugo bili na prinudnom odmoru.

Zato ona ni jednog trenutka ne odustaje od pravila jer joj ne pada na pamet da rizikuje kako svoje, tako ni zdravlje svojih najbližih.

Takođe moramo da primetimo da pevačica izgleda savršeno. Održava vitku liniju, sveža je, naspavana… rečju – sija! A da li je za to zaslužan samo zdrav način života ili se možda i zaljubila, u to još nismo sasvim sigurni!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR