Star

6 Februar, 2021 16:00

STAR paparaco! Milan Stanković uhvaćen u PREKRŠAJU?

Otkad je zavladala korona, Milan Stanković se nigde ne pojavljuje! Niti gostuje po emisijama, niti snima pesme. Zato nas je šokiralo kada smo prošle nedelje videli da policijska patrola juri pevača u centru Beograda! Kakav je prekršaj konkretno napravio, pa ga je policija zaustavila, nismo uspeli da vidimo, ali nije isključeno da je okrenuo auto preko pune linije, pošto se u centru grada uglavnom takvi prekršaji prave!

Da zlo bude veće, Stanković nije vezao sigurnosni pojas koji je obavezan, te je na brzinu pokušao da ga stavi čim je ugledao policajca, ali mu je on rukom dao znak da ne pipa pojas jer ga je već uhvatio bez njega! I za grand finale policija mu je priredila još jednu neprijatnost – test na drogu! Milanče je morao da lizne test koji preko pljuvačke utvrđuje da li ima neke narkotike u krvi! Ovaj test se od februara uvodi kao praksa u policiji i svaki vozač kojeg zaustave radiće test i na drogu i na alkohol.

Pohvalno je što je Stanković bio negativan na testu, što je znak da uopšte ne konzumira narkotike, te da je s punim pravom idealan uzor deci i tinejdžerima koji ga obožavaju. Posle ove neprijatnosti i sam pevač je objavio na svom Instagramu da ga je policija testirala na drogu. Sada je jasno i drugim pevačima da ćemo uskoro znati za svakog od njih ko pije, a ko se drogira! Milanče je taj test uspešno prošao, još samo da poštuje pravila u saobraćaju.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR