Stare pesme Cece Ražnatović
Svet

26 Jula, 2022 12:01

Istina o Cecinom nasleđu kog se odrekla: Od sramote odbacila dve najvrednije stvari

Stare pesme Cece Ražnatović pamte se i danas

Poznate ličnosti na početku karijere pevale su sve što im se dalo, međutim, 20-30 godina kasnije mnogi od njih su otpisali pojedine numere kao da ih nikada nisu ni uvrstili na albume.

Stare pesme Cece Ražnatović – Nikada nije krila čega se najviše stidi iako je to njeno umetničko nasleđe

Svetlana Ceca Ražnatović, na primer, nikada nije krila da ona nije volela pesme koje su joj autori davali kada je imala šesnaest godina i kada je počinjala. Ona je davno zaboravila na ”Cvetak zanovetak” i ”Kupuj majko cipelice”, a pesma koje se, kako se navodi, najviše stidi je “Greška”.

Pročitajte: Ceca Ražnatović o godinama – Niko ne sme da mi kaže da sam matorka

Foto: Ata Images

Saša Popović imao je devedesetih period kada je poželeo da bude solo pevač. On je izdao jedan album za ZAM produkciju, a pesme su bile šaljive, vrcave. Pesmu ”Horoskop” snimio je u duetu sa Zlatom Petrović koja mu je pomagala da se nametne kod publike. Ove pesme odrekli su se i Zlata i Saša.

Vera Matović svoju karijeru je počela sedamdesetih i tada je imala pesme koje se slušaju i danas. Dvehiljaditih ova pevačica je podlegla trendu pa je rešila da snimi nešto modernije pesme – ona je izbacila ”Klackalicu”, za koju je snimila i spot koji je postao atrakcija kod mladih. Ipak, nikad je više nije zapevala.

Pročitajte: Saša Popović brutalno iskren – Evo kako su se JK i Duško ponašali na njegovoj jahti

Snežana Babić Sneki poznata je po vrcavima pesmama, ali i po odličnim dvojkama koje je počela da snima kada je sama uzela stvar u svoje ruke. Devedesetih je izdala pesmu ”Padobranac” za koju je snimila i spot. Iako su klinci zavoleli ovu čudnu pesmicu, Sneki kao da ju je izbrisala iz sećanja.

Mira Škorić je sada već davne 2000 snimila pesmu ”Oboje ću da odležim”, koju je premijerno izvela u emisiji kod pokojnog Miće Minimaksa. Iako je pesma naletela na odličan prijem kod publike, Mira je nije uvrstila na nedavnom koncertu gde je obeležila trideset godina karijere. I ona je po svemu sudeći obrisala iz memorije ovaj hit, piše Espreso.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images