Scandal

4 Maja, 2021 19:00

Starleta otkriva SVE TAJNE i fetiše poznatih! „Darko Lazić obožava S*KS U KAFANAMA! To ga najviše PALI!”

Magazin SCANDAL! stupio je u kontakt sa jednom poznatom starletom koja važi za opasno dobru ribu, međutim, zamolila nas je da joj ne pominjemo ime. Zauzvrat, ispričala nam je sočne detelje o s*ksu sa poznatima!

Starleta otkrila tajne pevača!

Sećam se s*ksa sa Darkom Lazićem, bili smo u kafani nekoj, u stvari to je bio splav na Dunavu. Dare je baš bio mlad i u jeku popularnosti – objašnjava starleta za Scandal! i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko je tu pevao, ja sam bila sa društvom, zapili smo se i desilo se. Baš pamtim taj s*ks iz toaleta na splavu, ma nikad ga neću zaboraviti jer mi je bilo top. Dare se baš napali kad je u kafani ili klubu, voli te egzibicije – objašnjava starleta i osvrće se na Lukasa:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Aca je druga priča, i s njim je super, ali on je diskretan, nežan i obožava da se s*ksa u svom stanu. Bila je neka žurka kod njega i ja sam ostala među poslednjima. Tada smo započeli šemu, viđali se neko vreme kod njega i onda se spontano razišli, ali s*ks za desetku. Nema šta – kaže starleta za tabloid Scandal! i priča o iskustvu koje je imala neka njena drugarica sa Đanijem:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Ne znam kakav je Đani u krevetu, ali znam da je pričao pre nekih 20 godina da obožava na plaži. U njegovom društvu na moru našla se jedna moja drugarica i on je to tada pričao, možda se i zezao, ne znam. Ali to je jedini podatak o njemu koji mi je poznat, a znam i da je Mile Kitić svojevremeno iznajmljivao jahtu na moru i da su se kod njega mnoge devojke super provodile – zaključila je starleta.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ