Svet

October 9, 2020 18:00

By

STAVILA TAČKU NA NAGAĐANJA! Jovana Joksimović: Srđan i ja nismo bahate i preskupe zvezde!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević više ne rade na televiziji “Prva” gde su godinama vodili Jutarnji program. Kako SVET saznaje,odnosi voditeljskog para, saradnika, ali i čelnika televizije već neko vreme su veoma zategnuti, a na kraju sve eksaliralo skandalom.

Ne može više da ćuti!

Nakon tvrdnje da su otkaz dobili zbog nepoštovanja radne obaveze i priče da su njih dvoje razmažene i veoma skupe zvezde, odglasila se i Jovana koja je rešila da na ova nagađanja jednom za sva vremena stavi tačku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана

Kada neko, na Instagramu, utvrdi da nas dvoje više ne radimo “zbog nepoštovanja radne obaveze”, a prethodno nas je onemogućio da tu obavezu ispunimo, jasno je ne samo da otvoreno laže, nego i više od toga. Da zaista želi da nas na toj televiziji nema, i da ima nameru da ne bira sredstva, ne bi li taj cilj ostvario. Sa samim prestankom radnog angažmana na Prvoj TV, ni Srđan, ni ja, nemamo nikakav problem. Mogao je vlasnik televizije najmirnije da nam kaže ono što nedeljama već priča po gradu, da smo mu nas dvoje preskupi. Taj argument bismo bez reči prihvatili, ljudski bismo se s njim pozdravili i mirno otišli. Njegova je televizija, ima prava da seče troškove – istakla  je Jovana i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана

Ono što nema prava, i oko čega se jesmo sa njim sukobili, jeste da emisije koje su nečiji autorski projekat, a Jutro sa Jovanom i Srđanom jeste baš to, naš autorski projekat, on uređuje, određuje ko će da ih vodi i meša se, samim tim u njihov sadržaj. Zakon mu to ne dozvoljava, baš kao ni autori koji iole drže do ličnog integriteta. Radili smo sve vreme, i tokom korone, dodajući našoj osnovnoj emisiji i druge, večernje, u kojima smo se bavili pandemijom i svim drugim važnim temama. Drugim rečima, ne samo da nismo odbijali radne obaveze, nego smo ih i širili, u trenucima u kojima je to bilo važno. Napraviti, posle toga, od nas dvoje neke bahate, preskupe i razmažene zvezde, nešto je na šta nećemo pristati. Baš kao što nećemo pristati da nas neko otpušta preko Instagrama, ili bilo koje druge aplikacije koju, pri tom, nije sigurno da baš i zna da koristi. Za to će, svakako odgovarati, na mestu koje je za to i predviđeno. Ubeđeni smo da ovde postoje i pravo i pravda i uradićemo sve da ih nađemo i dobijemo – između ostalog napisala je Jovana na Instagramu dok je Srđan priznao da nema poslovnih ponuda i da je jako teško u 49.godini života ostati bez posla.

FOTO: N.KOSTIĆ