Stefan Karić u zatvoru
Svet

May 8, 2023 19:38

By

Osman Karić pao u očaj kad je video kako je Stefanu u zatvoru: On nije rođen za takve uslove

Stefan Karić u zatvoru se žali na uslove, otac Osman očajan

Stefan Karić je pre nekoliko dana završio u pritvoru u trajanju od 30 dana zbog navodnog brutalnog prebijanja Nataše Šavije.  Njegov otac Osman ga je posetio te otkrio detalje susreta sa sinom.

Pročitajte Stefana Karića dok je bio u bekstvu krila bliska osoba

Stefan Karić u zatvoru

Rajko Ristić

Kako on priznaje, Stefan Karić u zatvoru se žali na uslove.

– Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine više nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško – rekao je Osman za Blic.

Pročitajte Stefan Karić progovorio o Osmanu – Moj otac je bio na teškim drogama

Stefan Karić u zatvoru

Bojan Vuković

Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe – rekao je on.
Osman je istakao da se sa Natašom Šavijom nije čuo.

Pročitajte Stefan Karić progovorio o hapšenju – Evo zbog čega je nosio nanogicu

Stefan Karić u zatvoru

Instagram

– Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj sto brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima – zaključio je Osman.

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ,BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES