stefan zvao tijanu em
Svet

21 Novembra, 2021 21:00

Stefan zvao Tijanu Em u Zadrugu da PREVARI Jovanu! Ona ga ODBILA!

Jovana Ljubisavljević nema mira otkad je saznala da je njen dečko Stefan Karić bio u kombinaciji sa Tijanom Milentijević, sa kojom je čak hteo da uđe u “Zadrugu”!

Stefan zvao Tijanu Em u Zadrugu!

Jovana je davno načula da su Stefan i Tijana bili zajedno, ali on joj je rekao da to nije tačno, da se ona ne bi nervirala. Međutim, kod nje je oduvek postojao taj crv sumnje. Ja koliko znam, njih dvoje su zaista bili u kombinaciji ranije. Dobri su drugari ostali i posle toga. Pa on je predlagao da zajedno uđu i u rijaliti. U međuvremenu je počeo da se zabavlja sa misicom, ali njoj je oduvek bilo jasno kakve emocije gaji Stefan prema Tijani, da se nije ohladio od nje, pa mu je često ljubomorisala zbog toga – ispričao je izvor za Svet, a Karićev tata Osman je potvrdio da zna za tu avanturu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

Pouzdano znam da su Tijana Em i moj sin bili u kombinaciji. Nije dolazila kod nas kući, ali jesu bili zajedno – rekao je Osman.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌼 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🌼 (@tijanamilentijevic.official)

Sa druge strane, Tijana ističe da je sa Stefanom u drugarskim odnosima, ali da zna da je Jovana ljubomorna na nju.

Stefan me je pitao da uđemo zajedno u ‘Zadrugu’, pa kao ako se nešto unutra desi, super, ako ne, nikom ništa. Odbila sam jer rijaliti nije za mene, ne vidim sebe u takvom formatu, ne bih se snašla, a i ne treba mi. U prošloj sezoni pokazali su mi snimke na kojima se jasno vidi da je njegova devojka Jovana ljubomorisala kada sam ušla kao gost da pevam na žurki. Ona je ljubomorna na sve i svašta, ne samo na mene. Ali to je verovatno normalno kada je neko zaljubljen i voli, pa joj ne zameram – rekla je Tijana za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ