Scandal

12 Marta, 2021 21:00

Stefana spajaju sa Mladenovićkom! Brena ni da ČUJE za to!

Stefan Živojinović je još uvek slobodan i nema nameru da se ženi, pa su pojedini prijatelji došli na ideju da ga spoje sa Aleksandrom Mladenović. Smatraju da je ona lepa, zgodna, uspešna i sposobna, te da bi Brenin stariji sin uz nju mogao da uživa i da bude siguran da nije sa njim samo zbog luksuza jer ga ona i sama sebi obezbeđuje.

Prijatelji smatraju da bi Stefan i Aleksandra bili idealan spoj!

Drugim rečima, bili bi idealan spoj jer je i Stefan uspešan mladi biznismen. Bavi se ugostiteljstvom i vinima, dobro zarađuje i ne zavisi od roditelja. Međutim, isti ti prijatelji koji su i sa Brenom bliski plaše se da bi jedina prepreka u toj vezi bila upravo Brena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic)

Ne zna Brena da se povela priča o spajanju Aleks i Stefana, ali verujem da ne bi bila za to. Ona Aleksandru ceni i poštuje, međutim, nisam sigurna da bi volela da njen sin završi sa pevačicom jer zna koliko je Boba morao da se odriče da bi razumeo nju i njen posao. To su noći i noći čekanja da se dođe sa svirke, pa brige, problemi, ljubomora… Zna žena kako to sve izgleda i ne bi volela da njen sin bude svemu tome izložen, pa zato i verujem da bi bila protiv male Aleksandre, ali nikad se ne zna. Ako se oni baš zaljube, biće kako bude – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest)

Breni se mnogo dopada Viktorova devojka Sandra koja je završila književnost, a radi i kao šminkerka, pa sigurno takvu snajku priželjkuje i za drugog sina. Viktor je inače ovog proleća trebalo da se oženi, ali kako su velike svadbe zabranjene zbog korone, sve se odlaže za iduću godinu jer Brena i Boba žele gala slavlje za 500 zvanica. Do tada možda i Stefan nađe ženu, pa bi bilo idealno da naprave duplo slavlje – završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ