Ćerke Slobode i Vojina
Svet

October 18, 2022 11:17

By

Suze radosnice: Vojin Ćetković i Sloboda odlučili da je vreme, opet stižu blizanci (foto)

Stiglo pojačanje u dom Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović

Krijući svoju i intimu svog supruga i dece, glumica retko kada deli fotografije iz doma, međutim ponekad i sama napravi izuzetak. U skladu sa afinitetima i umetničkim karakterom Vojin i Sloboda opremili su stan čiji pod krase hrastov parket i skupoceni tepisi.

Pročitajte: Vojin i Sloboda žive na selu, u MOLITVI i harmoniji

Sloboda Mićalović, talentovana glumica pohvalila se novim pomagačem u kući. Radi se o usisivaču koji sam pere i usisava podove pa je zbog toga glumica bila presrećna što se može čuti i na snimku.

Pročitajte: Sloboda Mićalović otkrila bolnu istinu o svom životu – Više nikog nemam

– Savršenstvo, potpuno oduševljenje – izgovarala je glumica dok su joj u kadar upadali delovi doma, pa je tako otkrila i deo oko trpezarisjkog stola, što je njenim pratiocima bilo vrlo zanimljivo.

Stiglo pojačanje u dom Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović – Dupla sreća

U skladu sa umetničkim karakterom glumac Vojin Ćetković i njegova supruga Sloboda opremili su stan čiji pod krase hrastov parket i skupoceni tepisi. Ono što svakako jeste zanimljivo je da su čak i popularni usisivač uzeli u paru aludirajući na to da Vojin i Sloboda već imaju bliznakinje. Ova vest oduševila je sve njihove pratioce na Insatgramu  jer je na kraju sve ispalo veoma simpatično.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: ATA images