Fotografija Cece i Olivere Gudelj
Svet

May 30, 2022 12:39

By

Modno usklađeni: Gudelj i Anastasija ukrali svu pažnju na beogradskim ulicama (FOTO)

Stil Anastasije i Gudelja iznova oduševljava 

Stil Anastasije i Gudelja – Savršeno stilizovani prošetali prestonicom

Anastasija Ražnatović, pop zvezda u usponu osim sjajnog glasa poseduje i istančan ukus za modu. Još kad joj se priključi mlađani Gudelj, u duetu postaju prava atrakcija na beogradskim ulicama.

Pročitajte: Osmeh sve govori! Anastasija Ražnatović blista od sreće u Gudeljevom zagrljaju (foto)

Tako su nedavno zajedno prošetali i privukli svu pažnju. Dragi Gudelj mlađi brat njenog dečka Nemanje, oduševljen je novom snajom te koristi svaku priliku kako bi bio u njenom društvu. Čini se i da su se njih dvoje izuzetno pronašli, budući da su otpočetka Tasine i Nemanjine veze često viđeni na slikama dok ispijaju kafu ili se voze po gradu u slobodno vreme.

I, ovom prilikom ponovo su se družili ali su rešili da svoje divno prijateljstvo ovekoveče sjajnim fotografijama na kojima vidimo sličan stajling. Oni su za ovu priliku odabrali crno-beli autfit, sportski kežual stil a savršena usklađenost je oduševila sve prolaznike. Dok je Dragi odabrao belu majicu kako bi “razbio” black outfit Tasa se odlučila za beli kačket koji joj je savršeno pristajao na ravno isfeniranu kosu.

Pročitajte: Ne vraća se u Sevilju? Gudelj kupio luks stan u prestonici kako bi bio bliže Cecinoj naslednici: Ovo su svi detalji

Osim toga, bili su sjajno raspoloženi a u komenatrima na Anastasijinu sliku, Dragi joj je napisao:

– Snajkić, razvaljuješ – u bukvalnom prevodu dok mu je Anastasija na ovu izjavu napisala:

– Mi smo momenat, dečko! 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Insatgram Printscreen