Stil Dragane Mićalović
Svet

8 Januara, 2023 15:00

Nije za one sa slabim srcem: Dragana Mićalović nikad provokativnija, ovakvu je još nismo videli FOTO

Stil Dragane Mićalović iznova oduševljava

Kada je reč o glumicama od stila Dragana Mićalović je uvek dobar primer. Ona zna da iznese najrazličitije kombinacije, te će podjednako zablistati u košulji i džinsu, kao i u elegantnoj večernjoj haljini.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Dragana Mićalović u identičnim odevnim kombinacijama, kojoj bolje pristaju? (foto)

Stil Dragane Mićalović

Foto: Instagram Screenshot

Najnovije pojavljivanje u javnosti ispunilo je očekivanja, a ona je svojim izgledom ponovo dokazala zašto nosi titulu jedne od najlepših poznatih ličnosti i pokazala kako izgledati seksepilno, ali sa stilom.

Dragana je plenila u crnj haljini klasičnog kroja, sa šlicem koji je “začinio” stajling uz koji je savršeno uklopila sako iste boje, pa su svi prokomentarisali kako je stil Dragane Mićalović kao i uvek besprekoran.

Pročitajte: Samo za najhrabrije – Dragana Mićalović prošetala u haljini koja otkriva svaku manu, svi su gledali u nju FOTO

Stil Dragane Mićalović

Foto: Ata images

Čitav autfit dobio je urbaniju notu zahvaljujući šljokičastim čizmama, koje bi, ne možemo da ne primetimo, bile idealan izbor za novogodišnju noć. Klasična torba sa potpisom modne kuće “Chanel” zaokružila je čitavu modnu priču, a Dragani osigurala mesto među najbolje odevenim koleginicama.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria.rs

FOTO: Instagram