Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković
Svet

March 18, 2023 12:30

By

Ona je ukrala njegovo srce: Duško Tošić ćuti o onome što zanima javnost, ali sada je sve jasno FOTO

Stil Duška Tošića uvek je besprekoran

Duško Tošić godinama je uspešan u poslu kojim se bavi, ali je u žižu medijskog interesovanja došao ženidbom za najpopularniju pevačicu na Balkanu, Jelenu Karleušu. Nedavno je okačio kopačke o klin, mada iz fudbala nije otišao, već je karijeru preusmerio u drugom pravcu.

Pročitajte: Duško u šoku – Hteo je da ponizi Jelenu, a ona je uradila neverovatnu stvar FOTO

Stil Duška Tošića

Instagram

Put ga je vodio od Srbije, preko Francuske i Turske, do Kine, igrao je za mnoge klubove i korak po korak odavno se ustalio na vrhu liste najplaćenijih fudbalera. Sada je postao uspešan fudbalski menadžer, te više vremena provodi u Beogradu sa naslednicama Atinom i Nikom.

Pročitajte: Duško bi mi sve dao Jelena to mora da prihvati – Pevačica otkrila da se videla s Duškom u Istanbulu FOTO

Stil Duška Tošića

Foto: Instagram

Ono što se o suprugu Jelene Karleuše ne zna u javnosti jeste da je Tošić zaluđenik za modnim trendovima. Uvek besprekorno obučen, stilizovan i sa manirima pravog gospodina veoma često je u samom vrhu modnih top lista.

Zato je među fotografijama na društvenim mrežama i portalima teško pronaći jednu koja bi ilustrovala neki Duškov modni kiks. Skupi komadi odeće koje ima u garderoberu nisu karta na koju igra. Tajna Duškovog savršenog stajlinga je u tome što se vodi devizom „manje je više“. Njegove odevne kombinacije su svedene, skladnih boja i bez ijednog suvišnog detalja.

Pročitajte: Muž Duškove ljubavnice odlučio da progovori – Ja sam za sve kriv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Stil Duška Tošića oduševljava brojne dame, a kako i ne bi kada je njegova supruga modni guru naše javne scene, pa može da se kaže da je poznati par tokom višegodišnjeg zajedničkog života u modi pronašao podjednako interesantan hobi.

Čini se da je moda ono što Dušku pored ćerki donosi osmeh na lice u ovom periodu punom turbulencija na ljubavnom planu s obzirom na to da je njegov odnos sa Jelenom drastično narušen.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria.rs

FOTO: Ata images