Stil Jelene Karleuše
Svet

18 Novembra, 2022 20:45

Ima neka tajna veza: Poznatog fudbalera povezali sa Karleušom, njena reakcija sve iznenadila

Stil Jelene Karleuše odavno svi kopiraju. Prvo su sa tim počele domaće zvezde, a onda su krenule i svetske. A, da je to zaista istina dokazuju i inostrani mediji koji su nekoliko puta pisali o tome da je Kim Kardašijan, kada je moda u pitanju pronašla uzora u srpskoj zvezdi.

Ata images

Stil Jelene Karleuše iskopirala i Ronaldova supruga

No, najpoznatija svetska starleta nije jedina koja je iskopirala stil Jelene Karleuše, jer je to uradila i Georgina, supruga Kristijana Ronalda.

Mada je često na svom Instagram profilu znala da se pohvali kako su neke poznate ličnosti baš u njoj videle uzora, pop diva se ovaj put ućutala.

Pročitajte: Duško presrećan što je porodica uz njega, ljubav je ponovo tu – Jelena i ćerke nikad lepše

Instagram printscreen

S obzirom na to da je Ronaldo najpoznatiji i najpopularniji fudbaler današnjice, sve je iznenadilo to što je je Karleuša ostala imuna na to što ju je Gorgina iskopirala. No, Jelena se očigledno već navikla da je mnogima modni uzor.

Stil Jelene Karleuše pao u drugi plan zbog napada na nju

Jelena Karleuša ovih dana vodi borbu za prava životinja, tačnije traži zabranu lova na životinje.

A, zbog toga očigledno trpi velike uvrede i pretnje, pa se tim povodom, u svom stilu, oglasila na Instagramu:

– Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja – napisala je Jelena i dodala:

Pročitajte: Jelena Karleuša u novom ratu – Napala poznatog, kolegu, a ni on joj nije ostao dužan 

Instagram printscreen

– U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti – poručila je JK.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM