Porodica Balašević
Svet

September 30, 2022 15:30

By

Zar se ovako oblači žena koja ima unučiće: Olivera Balašević gradom prošetala nedolično (foto)

Neretko je stil Olivere Balašević komentarisan od strane publike pokojnog Đoleta, koji je i sam u šali umeo da kaže da nestrpljivo čeka da mu supruga ostari, kako je niko više ne bi gledao, ali da, čudnovato, njoj već godinama polazi za rukom da bude sve mlađa.

Pročitajte: Olivera Balašević – Medicina leči bolesti, povrede, nedostatke, ali ne i sujetu!

porodica balašević

Foto: Instagram

Stil Olivere Balašević – Anđeo dobrog naboja

Stil Olivere Balašević uvek je privlažio pažnju, koliko zbog njene raskošne lepote, toliko i zbog stava, ponositog držanja, odvažnosti, a svakako i odevnih kombinacija koje je uvek oprezno birala. Čak ni posle smrti muzičara u ovom segmentu nije zatajila. I dalje je sve lepša i lepša, i dalje mami poglede svojim izvajanim telom, a čini se da je kada je reč o stajlingu odlučna da malo pomeri granice spajajući nespojivo. Dokaz za ovakvu  odluku može se videti u odevnoj kombinaciji odabranoj za šetnju Štrandom. Za tu priliku baka tri unuke ponela je sivu prekrasnu haljinu do iznad kolena, potpetice iste boje, koje je potom uklopila sa maramom zelenih detalja, tašnom zmijskog printa i sportskom crno-plavom jaknom sa šarenim stikerima.

Pročitajte: Bez krova nad glavom – Teški dani Olivere Balašević, porodica s bebom na ulici

Sigurno je da bi mnogi modni znalci što-šta Oliveri ovoga puta mogli da zamere, kako su to učinili i njeni pratioci zapitkujući je u šali ima li ogledalo. Ipak, činjenica je se Balaševićeva udovica nije tek onako odlučila da spoji nespojivo, što je vrlo lepo objasnila u opisu.

– Ako zbog nečeg i volim jesen onda je to zbog svih boja iz mog ormara kojima ću je nagraditi. Baš kao što to proleće čini za nas.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram