Svet

17 Marta, 2022 15:00

Stilista isprozivao pevačice: „Kao zalizana telad su! Dajte ljudima trend i gledajte da li imaju stila!“

Sandra Afrika, Edita Aradinović, Aleksandra Bursać i mnoge druge dame sa estrade nisu odolele novom trendu i frizuri koja je postala hit u svetu, ali u kod nas.

Modni kreator i stilista David Ćurčić bez dlake na jeziku za Svet je prokomentarisao ovaj trend koji je obuzeo pevačice.

-Sve je to trend, sve je to moda… Ja bih onu staru poslovicu o novcu i moći preformulisao u „Daj ljudima trend i gledaj da li imaju stila“ – rekao je poznati stilista i dodao:

-Mi generalno i jesmo zajednica u kojoj jedni imaju mnogo stila, drugi ga nemaju uopšte, a treći imitiraju prve ali ipak pripadaju kod drugih.

-Naše drage pevačice su definitivno prigrlile jedan trend, koji bih ja uporedio sa jednim slatkim telencetom, dok su njihovi frizeri mama kravice. Dakle, kada tele dođe na svet krava ga najpre „oliže“ . Pa drage dame , vas su definitivno krave lizale . Ali , ali…Konačno imamo frizuru kojom će se „bebi šiške“ iliti one antene koje vire iz nalakirane frizure biti prilepljene za čelo – ističe David Ćurčić.

Pročitajte: Svet poludeo za ovim čizmama: A ni ova pevačica im nije odolela!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES