scandal

11 Juna, 2020 11:22

STIŠALA SE BURA: Aleksanra Prijović se ipak POJAVILA na NASTUPU!

Aleksandra Prijović bila je na velikoj proslavi porodice Ražnatović. Nakon što je potvrđeno da je među zvanicama bilo i onih koji su pozitivni na korona virus, folk zvezda odlučila je da se i sama testira!

NASTUP UPRKOS KORONI!

Nakon testiranja, Aleksandra je ipak odlučila da se pojavi na zakazanom nastupu, na jednom beogradskom splavu. Neposredno pred koncert Aleksandra je navela da su joj stigli rezultati krvi, dok se rezultati brisa čekaju.

„Radila sam oba testa. Vadili su mi krv i urađen mi je bris. Rezultati krvi pokazali su da sam negativna, dok će mi rezultati brisa sutra biti gotovi. Lekari su mi rekli da nemam koronu i da je u 99% slučajeva test na vađenje krvi tačan. Ja ću svakako paziti na svom nastupu večeras” – rekla je Aleksandra.

Mlada pevačica je svojim pevanjem odavno osvojila srca publike, a ovim nastupom je još jednom pokazala da je energija koju ima jedinstvena i neponovljiva.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-ekskluzivno-otkrivamo-tajnu-zlatnih-dukata-porodice-raznatovic-lunu-podvodili-za-1000-evra-janjus-ostao-bez-porodice-i-para-video/

AUTOR: Scandal

FOTO: PRINTSCREEN