scandal

31 Jula, 2019 19:00

Stoja Novaković je u braku sa OVIM ARHITEKTOM ZBOG KOJEG SE AUTOM ZALETELA U ZID! FOTO

Folk pevačica Stoja Novaković prvi put se udala sa samo 16 godina, a već sa 17 godina rodila je sina Milana.

Ova pevačica danas je udata za ahitektu Igora Jovanovića, koji je njena najveća podrška u poslu. Stoja i Igor su u braku oko deceniju, a pevačica je jednom prilikom objasnila kako opstaju u vremenu kada brakovi brzo pucaju.

– Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom – rekla je Stoja za „Puls“ pre nekoliko godina.

Stoja je istakla da je Igor vrlo pažljiv i da joj stalno kupuje poklone i priređuje iznenađenja, a da beži iz kuće kada joj naiđe „žuta minuta“.

Novakovićeva nikada nije krila da je njena veza sa Igorom vrlo turbuletna i da je zbog njega činila razne ludosti. Ona se jedno zaletela u betonski zid kako je ne bi ostavio.

– Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurn doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka: ostajanje kod mene – ispričala je Stoja za „Kurir“ pre nekoliko godina.

Ono što je interesantno je to da je Igor nedavno napravio profil na društvenoj mreži Instagram.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje Igor redovno posećuje teretanu, iako je u zrelim godinama, što je za svaku pohvalu.

https://svet-scandal.rs/vesti/stoja-je-nakon-smrti-muza-ostala-sa-sinom-na-ulici-a-evo-kako-on-danas-izgleda-foto/


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram