scandal

18 Maja, 2020 14:30

Stojin sin NAPAO Igora! Ne TROŠI PARE moje MAJKE!

Stojin sin ne pamti kada je toliko dugo bio u društvu svoje majke.  Naime, tokom vanrednog stanja Stoja i njen muž Igor boravili su u Perlezu sa pevačicinim sinom i njegovom porodicom. Kako piše SCANDAL! sve je bilo u najboljem redu dok Igor nije predložio da pokrenu novi biznis!

STOJIN SIN: „NIJE ONA DUŽNA DA RADI ZA SVE NAS!“

To je, kako je saznao SCANDAL!, mnogo naljutilo i razbesnelo Stojinog sina, pa je napao očuha!
– Igor je došao na ideju da patentiraju vino koje bi nazvali, simbolično – Stoja. Objasnio je da bi to piće mnogi kupovali i pili jer Stoja ima mnogo fanova i obožavalaca svih uzrasta, bukvalno od sedam do 77 – objašnjava izvor i dodaje:

STOJIN SIN SE PLAŠI DA NE BANKROTIRA!

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Markov otac BRUTALNO IZVREĐAO Anabelu, a Luna je ISPUŠTENO dete!!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! OTKRIVA! Šta je Cecu NATERALO da PROMENI život iz korena!

– Stoja se oduševila i rekla da će rado uložiti u tu njegovu zamisao. Čak je rekla da bi i vinariju otvorila, te da bi rado proizvodila i belo i crveno vino pod svojim imenom. Naravno, Stoja bi nastavila da se bavi pevanjem, a Igor bi bio glavni za biznis. Međutim, ideja se nimalo nije dopala Stojinom sinu. Skočio je kao oparen i počeo da viče na Igora: Daj Igore, ne rasipaj mamine pare! Ona tek treba da peva! Nije ona dužna da radi za sve nas. Lepo se živi i ovako, a i kriza je. Čekaj da se malo stabilizuje situacija, pa ćemo lako i vino da proizvodimo – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:
– Igor je uvažio stavove Stojinog sina, ali mu je rekao da se ne brine jer je siguran da će se situacija nakon epidemije brzo stabilizovati i da će posao ponovo cvetati.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL