Porodica Stanijinog dečka
Svet

January 28, 2023 11:15

By

Čestitamo: Stanija pokazala stomačić, niko srećniji od nje FOTO

Stomačić Stanije Dobrojević iznenadio javnost

Taman što su se pronele priče da se veza sa beogradskim biznismenom zahukatala i da Stanija uskoro staje pred matičara, njeno gostovanje u emisiji Amidži šou, podrgrejalo je nove tračeve.

Pročitajte: Vredi svaki evro – Stanija Dobrojević izdvojila pozamašnu sumu novca za ovo

ATA images

Naime, uska crvena haljina u kojoj je Stanija zablistala, otkrila je stomačić koji ona nikada ranije nije imala.

– Naravno, svima je odmah to palo u oči i zaista, ljudi s razlogom sumnjaju da Stanija krije lepe vesti. Pošto se saznalo da ima vezu u kojoj uživa, ne bi bilo ništa čudno da je i trudna. Ona nije htela konkretno da od- govori da li se zaista udaje, a ako ovaj stomak nije od pojačanog apetita, uskoro ništa neće moći da prećutkuje i krije – kaže izvor Sveta.

Pročitajte: Zar se tako izlazi na ulicu – Stanijin stajling šokirao javnost, pljušte negativni komentari FOTO

ATA images

Na drušvenim mrežama već se pronela vest da je Stanija u trećem mesecu trudnoće, a mnogi su zapazili da je gostujući kod Ognjena Amidžića povre- meno dodirivala stomak, kako to buduće mame nesvesno znaju da rade.

– To bi bila sjajna vest. Ona želi da postane majka, a ako ćemo pravo i vreme je. Ima punih 37, šta više da čeka. Džaba je izgubila vreme sa Markom, nadajući se braku i porodici – kaže Stanijin drug, koji nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje priče o trudnoći.

Pročitajte: Pogledajte u kakvom raju na Floridi uživa Stanija Dobrojević (FOTO)

ATA images

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA IMAGES