Star

23 Marta, 2021 23:00

STRAŠNA ISTINA! Sandra sa majkom spavala u šupi NA GROBLJU!

Sandra Rešić ne voli da priča o privatnom životu, pogotovo ne o odnosu koji je imala sa svojim ocem Ninom. Međutim, bliska prijateljica njene mame Slavice otkrila nam je da su njih dve jako teško živele kada ih je Nino napustio i da je od svoje majke naučila da mora da se bori kao lav.

Sandra spavala u šupi na groblju!

Sandru znam od kada se rodila, i ono što sada gledam u rijalitiju to je ona. Veliki je borac i to je naučila od svoje majke. Nikada nećete čuti kako patetiše. Sećam se situacije kada ih je Nino napustio, tačnije, Slavica je rešila da se razvede, jer je on u to vreme mnogo pio, nije dolazio kući po dva dana, a Sandra je tada imala jedva dve godine. Nije više htela da ga trpi, uzela je dete i izašla iz stana. Nije imala kud, nije radila. Nino je bio u svom svetu, povređen što je Slavica otišla i ne pita za njih dve niti im je davao pare! Ona je tada živela na groblju u jednoj šupi, ne znam ako je ta šupa imala 20 kvadrata. Imale su krevet i jedan rešo, mislim da ni frižider nisu imale. Ljudi koji rade na groblju su dozvolili da budu tu i pomagali su koliko su mogli. Slavici tada nije bilo lako, a verujte, mnogi za to nisu znali. Počela je da radi, da se bori, i nakon nekoliko godina ona i Sandra su iznajmile manji stan i napustile su tu šupu kod groblja – priča za STAR prijateljica Sandrine majke i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Sandra je dete koje je sazrelo mnogo pre svojih vršnjaka, nema šta ne zna da radi. Vi sada dok je gledate u Zadruzi mislite kako je sve u redu, a znam da se kida u sebi, misli na majku, Slavica je bolešljiva, i ona je u grču sve vreme dok je tamo. Sandrina bolna rana je što ni ocu na sahranu nije otišla, bila je mlada, imala je 19 godina, i Ninova rodbina nije htela da je povede da sahrani oca, rekli su joj da nema mesta u kolima. Nikada to nije prežalila – završava naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Pre ulaska u rijaliti, pevačica nam je ovu priču i lično potvrdila.

Tačno je da smo živele jedno vreme u šupi kod groblja, ali ja ne želim da pričam o tome. Ne volim tu patetiku, ali ne stidim se ničega! – kratka je bila Sandra.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA