svet

October 11, 2013 19:45

By

Strašno: Maloletnu devojku prisiljavao na prostituciju

WASHINGTON:BOXE,MARGARET MACGREGOR.FIGHT ACTION IN THE HISTORIC 4 ROUND MIXED GENDER

12. oktobar 2013. – 19:45
Dragan B. (24) iz Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je četrnaestogodišnju devojčicu iz Paraćina primoravao na prostituciju, zatvarao je u svoju kuću i tukao. Makro se sumnjiči da je devojčicu držao zatočenu od 18. do 29. septembra.

Kako saznajemo, Dragan B. je maloletnicu upoznao preko Fejsbuka. Prvo su se dopisivali, a onda i dogovorili da njihova veza “uznapreduje”.

– Devojčica potiče iz siromašne porodice u Paraćinu, koja je i korisnik usluga tamošnjeg centra za socijalni rad. Makrou očigledno nije bilo teško da joj ponudi bolji život. Pošto su se upoznali preko Fejsbuka ponudio joj je brak, nakon čega je otišla iz roditeljske kuće i preselila se u njegov dom. Onda je počeo pakao za nju jer ju je prisiljavao da pruža seksualne usluge za novac – kaže naš izvor.

Devojčica je dobijala i batine kada bi se usprotivila. Sve vreme je bila pod ključem u kući.

Otac devojčice S. Š. prijavio je slučaj policiji koja je odmah privela Dragana B. i osumnjičila ga za krivično delo trgovine ljudima.

– Kada je policija došla po devojčicu, bila je ošišana. Sumnja se da joj je isekao kosu da bi je kaznio jer se nije pokoravala njegovim željama. Brojne povrede po glavi i telu devojčice svedoče i da ju je tukao – navodi naš sagovornik.

Devojčica je u pratnji policije prebačena u aleksinački Centar za socijalni rad, gde je dala izjava, posle čega je po nju došla majka. Dete je u stanju potpunog šoka zbog svega kroz šta je prošla i zato joj pomažu stručnjaci paraćinskog centra za socijalni rad.

– Preduzeli smo sve mere zaštite i podrške maloletnici i sada hožemo da je zbrinemo u hraniteljskoj porodici – pojašnjava direktorka Centra za socijalni rad u Paraćinu Biljana Milenović-Stojanović.

11. oktobar 2013. – 11:11
Mladić iz Aleksinca je osumnjičen da je maloletnu devojku zatvarao u svojoj kući, tukao i primoravao na prostituciju.

Ne navodeći detalje, niška policija je saopštila da je Draganu B. (24) određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.

– Sumnja se da je osumnjičeni Dragan u periodu od 18. do 29. septembra, ove godine oštećenu maloletnicu iz Paraćina primoravao na prostituciju, zatvarao je u svoju kuću u Aleksincu i tukao je – saopšteno je iz policije.

Izvor: Alo/Blic
Foto: Ilustracija