Sukob Anastasije i Olivere Gudelj
Svet

December 27, 2022 11:40

By

Cecin bivši prijatelj otkrio zašto Gudeljeva majka ne voli Anastasiju i od čega zavisi njen brak sa Nemanjom

Sukob Anastasije i Olivere Gudelj i dalje je jedna od glavnih tema. A, o njoj svi imaju svoje mišljenje, pa tako i modni kreator Saša Vidić, bivši prijatelj Cece Ražnatović.

Vidić je godinama bio svakodnevni gost u kući Ražnatovića, pa tvrdi da Anastasiju odlično poznaje.

Pročitajte: Roditelji Nemanje Gudelja pred razvodom – Za sve je kriva Anastasija FOTO 

Ata images

– Ne znam što bi one mrzele to dete, kad mala Anastasija uopšte ne priča mnogo. Mogu da je mrze samo zato što je pomalo… da ne kažem šta… Mama Ceca joj je rekla da kaže “a” i ona celog života govori samo to “aaa”. Mala nije baš kulturološki… Ona je ipak Cecina ćerka, a ne može da ide u Ameriku zato što je Ražnatovićima tamo zabranjen ulazak – prokomentarisao je Vidić u svom stilu navodni sukob Anastasije i Olivere Gudelj.

Na pitanje da li misli da ljubav između Tase i Gudelja može biti krunisana brakom, modni kreator je pono odgovorio potkačivši Ražnatovićevu.

– To zavisi od love. Oni nemaju toliko love, a ona ne zarađuje toliko.

Pročitajte: Olivera Gudelj doživela nervni slom – Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO 

Predrag Rajković

Instagram

Saša je bio raspoložen da govori i o aferi Katar, i navodnoj “vezi” fudbalera Dušana Vlahovića i supruge srpskog golmana Predraga Rajkovića.

– Čuo sam za tu aferu. Vlahovića poznajem, dotičnu damu ne. Oni su sve demantovali i ja im verujem. Znam mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade koje su otišle u Katar da tamo imaju se*s s fudbalerima. To su mogle i kad se oni vrate s prvenstva.

Saša kaže da mu nije jasno zašto se žene pale na fudbalere.

Pročitajte: Saša Vidić odlučan – Cecinoj ćerki neću da kreiram venčanicu, priznajem samo prirodnu lepotu 

Ata images

– Ne znam što su se uhvatile baš sve za te fudbalere dok igraju tamo, ima i drugih muškaraca koji su mnogo bolji frajeri i moćniji od tih naših fudbalera. Mnogi od tih fudbalera su i gej orijentacije. To kriju ko zmija noge, te jadnice pevačice su im paravan. Mnoge od tih žena su u “srećnim brakovima”, a ovamo spavaju gde stignu i kad stignu s našim reprezentativcima. A oni jadni šta će, vole da umoče gde mogu sa strane.

Ipak, kaže da ne misli da su žene krivci za neuspeh reprezentacije.

– Naša reprezentacija je jedan generalno loš tim i to je tako.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STARS

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM