Cecin poklon Anastasiji
Svet

December 21, 2022 20:31

By

Cecu ovako nervoznu nikada niste videli: Javno se izvikala na Anastasiju, a evo i zbog čega

Sukob Cece i Anastasije iznenadiće sve gledaoce

12. epizoda “Ceca show” premijerno će biti emitovana u petak 23. decembra na Blic televiziji u 22h. Na MTS kanalu 115 gledaoci će imati prilike da vide kako izgleda život najpoznatije porodice na Balkanu. U novoj epizodi, Svetlana Ceca Ražnatović se nakon odmora na Maldivima vraća svojim poslovnim obavezama, a u svemu je pomno prati sestra Lidija Ocokoljić.

Pročitajte: Kako je bilo kod Cece na slavi svedoče nikad ekskluzivnije fotke – Tasa i Gudelj u zagrljaju, srećna porodica na okupu FOTO 

Promo

Po povratku u Beograd, Ceca je odmah spakovala kofere i uputila se sa sestrom Lidijom, Lidijinim suprugom Predragom i poslovnim saradnicima u Bugarsku, kako bi održala koncert. Međutim, nije sve išlo po planu, postojali su problemi koji su Ceci u mnogome otežavali svakodnevicu.

Promo

Sukob Cece i Anastasije biće emitovan na televiziji

Gledaoci će imati prilike da vide Cecu u opuštenom izdanju, kao i kako izgleda apartman u kojem je boravila Bugarskoj. Kamere su zabeležile i kako izgleda kupatilo folk dive u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3, ali i sukob Cece i Anastasije i razlog zbog koga je došlo do njega

Nije slučajnost što je Ceca insistirala da sa njom pođu Lidija i Predrag, jer je folk diva svojoj sestri isplanirala rođendansko iznenađenje koje će pamtiti ceo život.

Pročitajte: Olivera Gudelj doživela nervni slom – Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO 

Promo

Da je Ceca veliki profesionalac u svom poslu, videćete u novoj epizodi. Iako se nije odmorila od dugačkog leta sa Maldiva, sa povredom na kolenu, nakon nekoliko sati vožnje, Ceca je izašla na binu i održala koncert za pamćenje.

Pročitajte: Na usnama je ostavio neizbrisiv trag – Ceca Ražnatović otkrila čije dodire pamti i dan-danas 

Promo

Gledaoci Blic televizije imaće priliku da vide i kako izgledaju pripreme za jedan Cecin koncert, ali i šta je njeni najbliži saradnici i porodica savetuju.

Ne propustite novu, desetu epizodu serijala “Ceca show” u petak 23. decembra od 22h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) jer vas čega mnogo iznenađenja.

Promo

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu “Ceca show”, reprizu možete pogledati u subotu, 24. decembra u 8:30h i 17h.

IZVOR: PROMO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PROMO