Sukob Kaće i Tamare
Svet

May 30, 2022 12:00

By

Sukob Tamare i Kaće ne jenjava: Nove prozivke na račun pevačice u sve je umešan i Darko Lazić

Sukob Kaće i Tamare ne jenjava, novi detalji svađe izašli na videlo 

Iako je delovalo da su se strasti smirile nakon što je u medijima završila priča u kojoj Katarinine komšije brane pevačicu, a napadaju starletu, Tamara Đurić ponovo se oglasila tvrdeći da poseduje snimak na kojem se vidi kako se Živkovićeva i Darko Lazić navodno koriste nedozvoljene supstance u podrumu njenog stana u Zemunu, piše “Kurir!”

Pročitajte: Ona mi je kao profi igračica! Tamara Đurić rekla šta misli o Karleuši, ovo ćete pročitati dvaput!

tamara đurić operacija

– Priča o komšinici nije prilagođena mom uzrastu. Ako još jednom bude pričala u ime svojih komšija, dobiće snimak na kojem se vidi šta Darko Lazić i ona rade u Zemunu u njenom stanu. Ako se ne ućutkaju komšije, a znamo da je komšija zapravo ona, sledeći link će biti šta su radili Darko i ona sami, koga su zvali i kako su bili obučeni, i da li su uopšte bili obučeni – rekla je Tamara, pa dodala ima li šanse da se pomiri sa Katarinom.

– Ako mi se izvini, neću da kažem šta je radila sa Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sledeći link neće biti promocija njene pesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu – zaključila je Đurićeva.

Pročitajte: Tamara Đurić raskrinkala Katarinu Živković: Ona je babadevojka koja spava s oženjenima i rastura tuđe porodice

Povodom cele ove situacije oglasila se i Katarina Živković, koja je naglasila da nema nameru nikoga da napada već da samo reaguje na neistine, a da medije koristi kako bi se odbranila od laži i neistina.

– Tamara je prešibala, a ja namerno koristim tu reč jer uličarka sa takvim mentalnim sklopom može da razume samo takvu terminologiju – počela je Kaća.

– Čini mi se da je njena duša izašla iz majmunolikog tela i sada posmatra stvari sa visine, pa opisujući mene ona zapravo opisuje samu sebe. Želim da joj ukažem na to da je ozbiljno prešibala, ona zna šta to znači, ali ako se ne smiri, posledice mogu biti pogubne.

Pročitajte: Katarina Živković na ivici anoreksije! Fanovi zabrinuti zbog njenog izgleda! (FOTO)

RAJKO RISTIĆ

Katarina je objasnila i pozadinu ovakvih medijskih izjava Đurićeve, i naglasila da lažima neće moći da reši svoj estetski problem.

Pošto joj ni 273. operacija nosa nije uspela, ona poput Pinokija misli da će laganjem svoj nos dovesti u normalu. Ako se potrudi da malo bolje laže, možda će se to i desiti. Međutim, mi živimo u pravnoj državi gde laganjem ne može da poraste nos, ali može da se popije tužba. Što se tiče klipova kojima preti, Pinokio može samo svoj klip da izbaci pošto se ona bavi klipovima, a ne ja – završila je Katarina.

Pročitajte: Darko Lazić na mukama! Barbara Bobak ne može sa svekrvom, nabrojala šta joj sve smeta u Brestaču!

Kaća: Darko i ja se ne družimo!

Kako je u celu priču uvučen i pevač Darko Lazić, Katarina je objasnila zašto s njim ne može da ima bilo kakav snimak, a kamoli iz podruma u Zemunu.

– Darko i ja smo samo dobre kolege, i nikada se nismo družili privatno. On nikada nije bio u mom stanu niti smo ikada imali nešto više od poslovne saradnje. Nikada! – zaključila je Kaća, a Darko je bio nedostupan za komentar.

AUTOR: STORY

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images / Rajko Ristić