Nikolina Pišek privedena
ŠOKANTNO!

July 11, 2022 10:00

By

Zatvor bi mi bio raj… Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Miše Grofa za nasilje u porodici?

Sukob Nikoline i Miše Grofa sve gori 

Sukob Nikoline i Miše Grofa ne jenjava – Nikolina navodno prijavila Mišu Grofa za nasilje u porodici?

Nakon smrti Vidoja Ristovića, njegova udovica Nikolina Pišek i otac Miša Grof ušli su u žestoko medijsko prepucavanje, koje će epilog dobiti na sudu.

Pročitajte: Otkrivene tajne – Miša Grof šalje snaju iza rešetaka, Vidojev dnevnik otkrio jezive detalje

Foto: Ata Images

Hrvatski advokat koji zastupa Nikolinu, potvrdio je da je protiv Miše Grofa navodno pokrenut kazneni postupak zbog nasilja u porodici. Pored toga, on je otkrio da je u Srbiji pokrenuta ostavinska rasprava vezana za imovinu, sa kojom Miša Grof nema ništa.

Pročitajte: Nikolina Pišek odlazi zauvek – Poruka ispred vrata u najtežem odlučujućem momentu (foto)

Foto: Ata Images

– Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze s imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina – ispričao je advokat voditeljke za hrvatski RTL. Osim toga, podnete su i pritužbe ombudsmanu za ljudska prava, ombudsmanu za ravnopravnost i ombudsmanu za prava dece. I, sama Nikolina je pre nekoliko dana najavila da će se ovim slučajem nadalje baviti njeni advokati, piše 24sedam.

Pročitajte: Otkrivene tajne – Miša Grof šalje snaju iza rešetaka, Vidojev dnevnik otkrio jezive detalje

prvi muz nikoline pisek

Ata images

– Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih sedmica doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca, ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati – izjavila je prethodno.

Podsetimo, Miša Grof je Nikolinu javno optužio za smrt svog sina i, nakon ovih njenih reči, najavio kontratužbu.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24SEDAM

FOTO: ATA images