Rada Manojlović tokom karijere svet portal
Svet

January 7, 2023 10:00

By

Ljubav je jača od svega: Rada u njegovom zagrljaju blista, stala na put tračevima FOTO

Sukob Rade Manojlović sa bratom Nenadom punio je novinske stupce danima

Za Radu Manojlović prošla godina je bila veoma radna, ali na privatnom planu poprilično turbulentna. Kako se spekulisalo u medijima, ona je stavila tačku na višegodišnju ljubav sa kolegom, Harisom Berkovićem. Sama pevačica ove navode je posle nekog vremena potvrdila da bi se pred kraj 2022. pojavila vest da su Berković i Manojlovićeva prešli jedno drugom preko svega i da ponovo uživaju u ljubavi.

Pročitajte: Istina o porodičnim odnosima – Dok Rada Manojlović pliva u novcu, njen otac se zlopati prodajući toalet papir

Sukob Rade Manojlović

Ata images

Međutim, skandal koji je potresao Radinu porodicu nedavno jeste sukob Rade Manojlović sa starijim bratom, Nenadom. Danima su se na portalima i u novinama mogle naći priče čiji su oni bili akteri, a iako do danas nije stiglo nikakvo zvanično saopštenje od strane pevačice, sada je sve jasno.

Pročitajte: Rada Manojlović nije želela duet sa bratom – Nije mogla ni da zamisli kakva će biti njegova osveta

Sukob Rade Manojlović

Foto: Youtube printscreen

Naime, njih dvoje su se pojavili na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, a tom prilikom su otpevali nekoliko pesama zajedno, te je jasno da sukob Rade Manojlović sa bratom ne postoji. Sve vreme su sa osmehom na licu ćaskali dok su ostale kolege pevale, a ovim je i zvanično stavljena tačka na sva nagađanja i priče koje su poslednjih meseci kružile u medijima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand online

FOTO: Instagram