Pobednik Zadruge 6
Svet

June 8, 2023 22:24

By

Svi detalji superfinala Zadruge 6: Posvađali se Taki i Miljan Vračević, Aca Bulić čeka Anu, a evo kome predviđaju pobedu

Superfinale Zadruge 6 je u toku, a i finalisti, ali i njihovi najbliži koji ih čekaju napolju su veoma napeti, te i ne čudi što je izvan kamera došlo do rasprave.

Pročitajte Maju Marinković po izlasku iz Zadruge čeka ogromno bogatstvo – Evo šta joj je sve deda ostavio 

Superfinale Zadruge 6

Instagram

Naime, Takija je bivši zadrugar Miljan Vračević optužio da ga je pljuvao, dok je Taki sve poricao. No, Miljan mu nije zamerio, jer kako kaže, i on bi isto to uradio za svoje dete, pa se može pretpostaviti da Vračević nije zamerio Majinom ocu na ružnim rečima ako ih je izgovorio protiv njega.

Pročitajte Anđela stigla u roditeljski dom – Posle ovih suza ništa više neće biti isto FOTO 

Finalisti Zadruge su: Lepi Mića, Filip Car, Maja Marinković, Zorica Marković, Ana Ćurčić, Bilal Brajlović, Jovana Tomić Matora, Milica Veselinović,Ivan Marinović, Aleksandru Nikolić, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Sanja Grujić, Marko Stefanović, Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola.

Pročitajte Maja Marinković zadala Caru finalni udarac – Janjuš je bio bolji ljubavnik od Filipa 

Printscreen

Dok Divna DNK ne krije da priželjkuje da Bilal pobedi, Dejan Dragojević kaže da pobedu zaslužuje Janjuš.

– Podrška sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi, a favoriti za pobedu su Bilal, Ivan, Ana, Janjuš. Oni su ostali dosledni onome što su oni. Bilal koketa, Ana dostojanstvena, Ivan veran, odan, Janjuš se klonio svojih najvećih stvari, a to je Maja jer je ipak zbog nje promenio život, a sad joj je odoleo i ostao je da se bori za ćerku – rekao je Dejan Dragojević.

Pročitajte Susret Zvezdana i Anine dece svi su s nestrpljenjem čekali – Aca Bulić se umešao u sve

Superfinale Zadruge 6

U Superfinale Zadruge 6 ušla je i Ana Ćurčić koju u Šimanovcima pored majke i kume čeka i bivši dečko Aca Bulić, koji veruju da će ona odneti pobedu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN