Glumica Marija Petronijević
Svet

October 19, 2022 15:30

By

Velika ljubav Marije Petronijević zbog koje je sve napustila: Glumica prvi put na crvenom tepihu sa tajanstvenim mužem (foto)

Suprug Marije Petronijević konačno u javnosti 

Marija Petronijević, prelepa glumica koju su svojevremeno poistovećivali sa Monikom Beluči i Koraimom Tores srećna je u ljubavi i uživa u skladnom braku sa bogatim humanitarcem.

Foto: ATA images

Lepa glumica godinama je krila zbog koga je sve napustila i život nastavila na selu. Međutim, nedavno je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu, a sinoć je na premijeri filma „Komedija na tri sprata“ sa svojim izabranikom Milinkom Isakovićem prvi put zvanično stala pred kamere i zajedničkim pojavljivanjem oduševila javnost i medije. Evo kako izgleda suprug Marije Petronijević…

Pročitajte: Rodila je dete poznatom bogatašu, a završila čuvajući ovce – Ovo je čovek sa kojim Marija Petronijević ima sina

Par koji su svi jedva čekali da vide zajedno, prošetao je crvenim tepihom, ruku pod ruku. Marija je blistala u elegantom crnom kompletu i bluzi u boji kajsije, dok je njen izabranik odabrao nešto opušteniju varijantu. Bili su raspoloženo, nešto su supuz i ćaskali a zaključak javnosti jeste da Marija i Milinko funkcionišu kao pravi bračni drugovi.

Pročitajte: Nesreća nikad ne ide sama – Marija Petronijević potpuno slomljena, mesec dana posle smrti majke ostala je i bez njega

Foto: Screenshot

Suprug Marije Petronijević je IT stručnjak i bogati humanitarac iz Loznice koji je pre desetak godina u dobrotvornoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama kako bi ih pronašli oni kojima je pomoć najpotrebnija.

Izgleda da Marija i Milinko neguju iste vrednosti, budući da se ona na vrhuncu karijere povukla na selo gde danas živi mirnim porodičnim životom sa suprugom i sinom, piše “Hello!”

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images