Supruga Aca Pejovića svet portal svet
Svet

May 20, 2024 16:00

By

Usred priča o preljubi i razvodu Pejović od supruge dobio poklon vredan 250 prosečnih plata (foto)

Supruga Aca Pejovića poklonila pevaču skupoceni automobil

Supruga Aca Pejovića ne voli da se eksponira u medijima, međutim, htela to ili ne nedavno je bila tema svih portala zbog navodnog razvoda braka od pevača zbog njegove navodne prevare o kojoj su pisali svi mediji.

Supruga Aca Pejovića svet portal svet

Ivan Vučićević

Supruga Aca Pejovića demantovale priče o razvodu

Međutim, da medijski naslovi nisu pokvarili bračnu idilu ovog prelepog para jasno je i po onome što smo danas imali priliku da vidimo na Pejovićevoj promociji. Naime, Aco se na promociji svog novog albuma “Hotel tuge” pojavio upravo u Biljaninom društvu. Popularni pevač je do hotela gde je bilo upriličeno medijsko predstavljanje albuma došao luskuznim automobilom i to onim koji mu je, kako kaže, kupila supruga Biljana.

Supruga Aca Pejovića svet portal svet

Ivan Vučićević

U pitanju je automobil marke “porše” čija cena je oko 200 000 evra.

– Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud porše, ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome – istakao je Pejović.

Pročitajte Brakovi danas traju sve kraće ali Aco Pejović otkriva tajnu kako je uspeo s Biljanom – Jedna stvar je ključna

Aco je potom otkrio i da li su priče o njegovoj navodnoj prevari poljuljale njegov i Biljanin brak:

– Moj brak je uvek bio jak i samo može da bude jači! Mnogo sam ja jake temelje napravio da bi oni rušili. Male su im te atomske bombe. Kada nemaju šta da se bore protiv nas, a ne znam ni zašto se bore, onda pokušavaju.

Supruga Aca Pejovića svet portal svet

Ata images

– Niko ne može da upropasti moju porodicu. Nije mesto na ovoj promociji da dajem prostora toj kuhinji gde se kuva ta pokvarena čorba. Ja sam mnogo srećan i zadovoljan – istakao je pevač ne želeći više da govori na pomenutu temu.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES