Povreda Ivana Ivanovića
Svet

3 Decembra, 2022 21:15

Supruga Anja u suzama, najcrnje slutnje su se obistinile: Bolest Ivana Ivanovića uzela maha VIDEO

Zdravstveno stanje Ivana Ivanovića voditelju zadaje ozbiljne muke

Pre dve nedelje doznalo se da je zdravstveno stanje Ivana Ivanovića narušeno. Naime, popularni voditelj je sve fanove putem „Instagrama“ obavestio da se povredio te da ga neko vreme neće biti na malim ekranima. Malo je reći da je Ivan ovim potezom zabrinio svoje fanove, koji su pohitali na portale da doznaju nešto više o nezgodi voditelja.

Pročitajte: Razloga za slavlje je mnogo – Ivan Ivanović presrećan što mu je izabranica Anja podarila još jednu ćerkicu FOTO

Bolest Ivana Ivanovića

Foto: Promo

Nažalost, niko osim najužih članova njegove porodice nije  znao o čemu se tačno radi, sve donedavno kada je opet on sam odlučio da o tome progovori i to putem svoje emsije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Zdravstveno stanje Ivana Ivanovića i dalje nije u najboljem redu, a ono što brine sve je što može dugo da potraje.

Naime, Ivan je ranije od očekivanog krenuo sa radom, a mnogi su se ponadali da su oporavak i pauza urodili plodom te da je povreda sada iza njega. Pomislili su mnogi koji vole rad voditelja da je potpuno ozdravio, ali to nije slučaj.

Pročitajte: Crni dani pokucali na vrata – Ivan Ivanović otkrio tešku istinu, zanemećete pred njegovim rečima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Po svemu sudeći Ivanović je počeo sa radom, a koliko je ozbiljno i šta je u pitanju moglo se zaključiti na osnovu tizera nastalog za potrebe emisjie. Voditelj je ugostio Marčela a budući da nije ustao da ga pozdravi i izvinuo mu se zbog toga nametnuo se zaključak da je ozleda još vrlo aktuelna ali i da se najverovatnije radi o donjim ekstremitetima, po svemu sudeći nozi.

Dok se ja ne vratim na noge zvaćemo se 90 minuta sa Ivanom Ivanovićem, ja sedim jer ne mogu da stojim to je valjda svima jasno – kazao je u nekom momentu voditelj.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images