Supruga Dragana Bejlogrlića
Svet

November 22, 2022 21:00

By

Na proslavi kod Brene otkrivena istina: Evo kako se Bjela zaista ophodi prema supruzi Maji FOTO

Supruga Dragana Bejlogrlića osmehom osvojila publiku 

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović, sinoć su obeležili porodičnu slavu Aranđelovdan, a veliki broj poznatih došao je u njihovu kuću u srpskoj prestonici ovim povodom. Među njima našli su se supruga Dragana Bjelogrlića i sam glumac.

Pročitajte: Otac i sin u neočekivanom izdanju – Bjela i Aleksej bez majice, komentari pljušte (foto)

Foto: ATA images

Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić došao je na veselje sa suprugom Majom Bjelogrlić, a sve oči su bile uprte u nju. Stigli su u sjajnom raspoloženju, oboje su bili u crno-belim odevnim kombinacijama, veoma svedeni i elegantni. Bjela i Maja pokazali su da njihov brak savršeno funkcioniše jer jedno bez drugog ne idu ni na jedan događaj u prestonici. Poznato je da je Maja glumčeva velika ljubav i podrška pa je tako bilo i ove večeri. Zajedno su ušetali u Brenin dom i uživali u dražesnoj večeri koju su pevačka legenda i bivši teniser pripremili za svoje goste.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić umoran i bled, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje (foto)

Maja je u rukama nosila veliki buket cveća koji je namenila domaćinima slave, a fotografi su je opkolili u želji da naprave što bolju fotografiju.

Pročitajte: Slavlje u Breninom domu – Pogledajte šta je sve poslužila na slavskoj trpezi i kako pevačica igra sa kućnom pomoćnicom VIDEO 

Foto: ATA images

Kako je izgledao dolazak Bjele i njegove žene, kao i koje druge poznate ličnosti su bile na obeležavanju slave Živojinovića, pogledajte OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images