Supruga Dušana Tadića svet portal svet
Svet

June 17, 2024 09:02

By

Sad je jasno zašto je godinama krio: Upoznajte suprugu Dušana Tadića, koja nimalo ne liči na ženu fudbalera (foto)

Supruga Dušana Tadića odudra od drugih žena fudbalera

Evropsko prvenstvo u fudbalu počelo je, a srpska reprezentacija sinoć je protiv Engleza odigrala svoju prvu utakmicu, koju je, nažalost, izgubila rezultatom 1:0. S obzirom na to da Englezi važe za favorite, jasno je da su fudbaleri Srbije dali sve od sebe, a jedan od najboljih je, kako mnogi ističu bio Dušan Tadić, kapiten srpske reprezentacije.

Međutim, čini se da od samih fudbalera pažnju javnosti više privlače njihove prelepe devojke i supruge koje su ih bodrile sa tribina. No, supruga Dušana Tadića je jedna od onih koju retko viđamo na fudbalskim tribinama.

Supruga Dušana Tadića svet portal svet

Photo by Lars Baron/Getty Images

Supruga Dušana Tadića nije kao druge

Lepa Dragana nije klasična žena fudbalera, a u prilog tome govori i to što nikada nije želela da se eksponira u javnosti, nije aktivna na društvenim mrežama, prirodna je lepotica… I zbog svega toga postala je miljenica nacije, iako se o njoj malo šta zna.

Supruga Dušana Tadića svet portal svet

Instagram

Supruga Dušana Tadića je sa slavnim fudbalerom još od srednjoškolskih dana, a dok je on igrao za Vojvodinu, Dragana je studirala u Novom Sadu, gde su zajedno i živeli.

Potom ga je pratila i u inostranstvo, od Holandije, preko Engleske, do Turske u kojoj Dušan trenutno igra.

Pročitajte Fudbaler Dušan Tadić povređen u napadu pljačkaša – Otkrivamo sve detalje 

Dragana i Dušan u braku su dobili sina Petra, koji nosi ime po fudbalerovom ocu, i ćerku Taru. I dok Duća blista na fudbalskim terenima, Dragana se brine o njihovoj deci i porodici, koja za sve ove godine nijednog trenutka nije bila tema negativnih novinskih napisa.

Supruga Dušana Tadića svet portal svet

Instagram

– Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je Dušan jednom prilikom, ne želeći mnogo da priča o svom privatnom životu.

AUTOR: SVET

FOTO: GETTY IMAGES, TWITTER, ATA IMAGES, INSTAGRAM