Supruga Dušana Tadića
Svet

October 19, 2023 18:15

By

Dušan Tadić zoru dočekao u društvu lepe pevačice, a evo kako je na to reagovala njegova supruga (video)

Supruga Dušana Tadića razlikuje se od ostalih žena fudbalera

Srpska fudbalska reprezentacija na korak je do plasmana na Evropsko prvenstvo, na kome je poslednji  put bila pre dvadeset i tri godine. To je bio razlog zbog koga su srpski reprezentativci, na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem, do zore slavili pobedu nad Crnom Gorom, koja i ih je i dovela na korak do puta u Nemačku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tri Korne Penal (@trikorne_penal)

Najveseliji od svih bio je, kako se i moglo očekivati, srpski kapiten, a video na kome je Tadić u transu pojavio se na Instagramu i oduševio sve. Međutim, mnogi su se zapitali kako će supruga Dušana Tadića reagovati na to kad vidi kako je pevačica Diana Mihajlović bacila fudbalera u trans.

Pročitajte: Fudbaler Dušan Tadić povređen u napadu pljačkaša – Otkrivamo sve detalje 

No, svi oni koji poznaju Draganu, Dušanovu suprugu sigurno su uvereni da ona nije ni pogledala “sporni” snimak, jer je ne zanimaju ni društvene mreže, a ni javni život, zbog čega se u mnogome razlikuje od klasičnih žena fudbalera.

U prilog tome govori i to što nikada nije želela da se eksponira u javnosti, nije aktivna na društvenim mrežama, prirodna je lepotica… I zbog svega toga postala je miljenica nacije, iako se o njoj malo šta zna.

Ko je supruga Dušana Tadića

Lepa Dragana je sa slavnim fudbalerom još od srednjoškolskih dana, a dok je on igrao za Vojvodinu, Dragana je studirala u Novom Sadu, gde su zajedno i živeli.

Potom ga je pratila i u inostranstvo, od Holandije, preko Engleske, do Turske.

Instagram

Dragana i Dušan u braku su dobili sina Petra, koji nosi ime po fudbalerovom ocu, i ćerku Taru. I dok Duća blista na fudbalskim terenima, Dragana se brine o njihovoj deci i porodici, koja za sve ove godine nijednog trenutka nije bila tema negativnih novinskih napisa.

– Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je Dušan jednom prilikom, ne želeći mnogo da priča o svom privatnom životu.

Treba napomenuti da je pevačica Diana Mihailović srećno udata i da je upravo ona na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa slavnim fudbalerom, te da je sama istakla da joj je bilo zadovoljstvo što su srpski reprezentativci uz njene pesme proslavili važnu pobedu.

Supruga Dušana Tadića

Diana Mihailović i Dušan Tadić / Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, FACEBOOK