Supruga Gorana Vesića
Svet

4 Decembra, 2022 18:45

Sve oči u Kataru bile su uprte samo u nju: Ova lepotica je supruga Gorana Vesića, svi je znate FOTO

Supruga Gorana Vesića je ova prelepa dama

Ona je simbioza lepote i pameti. Diplomirala je sa nepune 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće. Iako je uspešno obavljala taj posao, smatrala je da nije previše kreativan. Zato je poziv da radi u marketingu fudbalskog kluba Crvena zvezda doživela kao ostvarenje sna.

“To je klub koji obožavam od malena, a sport pratim od kako znam za sebe”, rekla je jednom prilikom Vanja Kostić za Hello!

Pročitajte: Goran Vesić – Vlada Divljan zaslužuje da ima ulicu

Supruga Gorana Vesića

Foto: Instagram

Opsesija fudbalom, putovanja uz obavezan obilazak stadiona i navijačkih šopova, kao i odlasci na utakmice pomogli su joj da brže savlada nove izazove. Sledeća stanica u njenoj karijeri bio je Fudbalski savez Srbije, gde je danas na poziciji direktora marketinga i PR-a. Međutim, svoj privatni život uspešno krije od očiju javnosti pa tako malo ko zna da je upravo ova prelepa dama supruga Gorana Vesića, ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Godinama žive u harmoniji i ljubavi, a retko gde se pojavljaju zajedno s obzirom da oboje imaju brojne obaveze. U jednom od retkih intervjua, ministar je progovorio o tome kako je upoznao Vanju:

Pročitajte: Zavirite u dom predsednika Srbije – Ovde živi Aleksandar Vučić (foto)

Supruga Gorana Vesića

Foto: Ata images

– Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo „Hamleta“. U svakom slučaju, bilo je „To be or not to be“ („Biti il’ ne biti“). Na kraju je ispalo „to be“ – kaže Goran u intervjuu za Hit Informer.

Da iza svakog uspešnog muškarca stoji još uspešnija žena primer je ovaj par. Lepa supruga Gorana Vesića u svom poslu je broj jedan, a fudbal je njena strast, pa nije ni čudo što na licu mesta prati trenutno najveći sportski događaj, Svetsko prvenstvo u Kataru. Pred utakmicu sa Kamerunom, dok su tribine stadiona još bile prazne, lepa plavuša razvila je zastavu Srbije i pokazala da navija svim srcem. Vesić nije mogao da se pridruži svojoj izabranici zbog obaveza u Beogradu.

Pročitajte: Predsednika savladale emocije – Poruka sinu kida i najtvrđa srca FOTO

Supruga Gorana Vesića

Foto: Instagram

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images