Supruga Ivana Ivanovića
ekskluzivno

April 2, 2023 11:15

By

Ekskluzivno: Sad je jasno što je krije, Ivan Ivanović uslikan sa ženom, evo kako izgleda fatalna Anja FOTO

Supruga Ivana Ivanovića konačno u javnosti, evo kako izgleda

Ivan Ivanović vešto krije privatni život daleko od očiju javnosti. Otkako se razveo od prve supruge, Zorice Trivić o emotivnom životu i porodici ne želi da govori. Tako je kao bomba odjeknula vest da će se drugi put ostvariti u ulozi oca, a svi su se pitali koja dama je osvojila voditeljevo srce.

Pročitajte: Scene koje će vas naježiti – Zdravstveno stanje Ivana Ivanovića iz dana u dan je sve gore FOTO

Supruga Ivana Ivanovića

Foto: Rajko Ristić

Nevenčana supruga Ivana Ivanovića doduše ne eksponira se medijski pa je retko kome poznato da je žena sa kojom voditelj već šest godina uživa u skladnoj zajednici, prava lepotica. U pitanju je Anja Petrović, lepa brineta koja je osvojila srce autora emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Pre dve godine postali su roditelji devojčici Loli koja je postala centar njihovih svetova.

Pročitajte: Razloga za slavlje je mnogo – Ivan Ivanović presrećan što mu je izabranica Anja podarila još jednu ćerkicu FOTO

Supruga Ivana Ivanovića

Foto: Instagram

Ivan je, naime svoju srodnu dušu pronašao u ovoj harizmatičnoj dami koja je rodom iz Topole, a osim atraktivnog izgleda ona se može pohvaliti i fakultetskom diplomom. Ljubavnu priču otpočeli su 2016. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ludo zaljubili, jer je supruga Ivana Ivanovića, prema navodima medija, bila deo šireg društva popularnog voditelja.

Pročitajte: Poruke podrške stižu sa svih strana – Ivan Ivanović otkazao sve emisije zbog zdravstvenih problema FOTO

Supruga Ivana Ivanovića

Foto: Rajko Ristić

Međutim, sinoć se novinar pojavio u društvu lepše polovine na premijeri predstave “Laž” u Beogradskom dramskom pozorištu, te je i fatalna Anja konačno uslikana. O njenoj lepoti bespredmetno je govoriti, te su komentari mnogih bili da je jasno zašto Ivanović nije želeo da otkriva identitet žene.

Pročitajte: Crni dani pokucali na vrata – Ivan Ivanović otkrio tešku istinu, zanemećete pred njegovim rečima

Supruga Ivana Ivanovića

Foto: Rajko Ristić

Oni su uživali u predstavi sa prijateljima, a osmehe sa lica nisu skidali čitave večeri. Jasno je da je ljubav između njih svakim danom sve jača, jer isijavaju pozitivnom energijom kada su zajedno.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić